reklam
Ana Sayfa Siyaset, Sür Manşet 4 Mart 2019 1962 Görüntüleme

Coşkun Tosun KAI Derneğini ziyaret etti

CHP Beykoz Belediye Başkan Adayı Coşkun Tosun, KAI (Kars-Ardahan-Iğdır) Derneğini ziyaret etti.

CHP Beykoz Belediye Başkan Adayı Coşkun Tosun, KAI (Kars-Ardahan-Iğdır) Derneğini ziyaret etti.Coşkun Tosun’a ziyarette eşi Nurgül Tosun, CHP’nin Ardahanlı Meclis Üyesi Adaylarından Recai Çelik ve Suat Yıldız eşlik etti. Beykozlu Sanatçı Burhan Yıldırım’ın mini bir konser verdiği toplantıya, Dernek Başkanı Esengül Yılmaz ve dernek yöneticileri katıldı.Belediye Başkan Adayı Coşkun Tosun’un Sanatçı Burhan Yıldırım’ın seslendirdiği parçaya eşlik etmesi ve Sanatçı Yıldırım’ın Coşkun Tosun için söylediği şiir ile başlayan toplantıda renkli görüntüler oluştu.Yılmaz: “Sizin Beykoz’da güzel işlere imza atacağınızdan eminiz”

Misafirleri selamlayan Dernek Başkanı Esengül Yılmaz şunları ifade etti: “Bizler derneklerle siyasiler arasında bir köprüyüz. Bütün siyasi partilere de eşit mesafede durmaya çalışıyoruz. Sizin Beykoz’da güzel işlere imza atacağınızdan eminiz. Her zaman iyi ve başarılı olanın arkasında durmaya çalışıyoruz. Herhangi bir parti belediyeyi kazandığında bizler de temsiliyetimizi arıyoruz. Başkan olduğunuzda derneklere ağırlık vereceğinize inanıyorum.”Tosun :“Ardahanlıları temsil noktasında huzurluyum”

Belediye Başkan Adayı Coşkun Tosun, “Kars-Ardahan-Iğdır Derneğini kendimize bütün derneklerden daha yakın görüyoruz. Bunun buradaki arkadaşlarla uzun zamandır siyasi birlikteliğimiz olmasından kaynaklandığını düşünüyorum. Ardahanlıları temsil noktasında huzurluyum. Listeye iki kişi aldık.” dedi.Tosun :“Birileri bizi Beykoz’dan göndermenin hesabını yapıyor”

Başkan Adayı Coşkun Tosun şöyle konuştu: “Ülkenin durumunun hepimiz farkındayız. Her tarafı dökülüyor. Demokrasi yok, hayat pahalı. Şimdi önümüzdeki yerel seçimdeki adaylığım bütün bu olan bitene muhalifliğimden kaynaklanmaktadır. Beykoz’da yapabileceklerimizi bildiğimiz için aday oldum. Ne yapacaksak hep birlikte yapacağız. Biz her şeyin çözümünü biliyoruz. Kendimize güvenmeliyiz. Birileri bizi Beykoz’dan göndermenin hesabını yapıyor. Beykoz’a son yıllarda hizmet verilmemesinin bir nedeni de budur. Sağ veya sol farketmeksizin 25 yıldır hiçbir belediye çalışmadı. AK Partinin bir gerileme sürecine girdiği görülüyor. Bizim her şeyimiz hazır. Yeter ki bize destek olun.”Tosun :“Sizlere derneklerin daha iyi şartlarda olacağının garantisini veriyorum”

Tosun sözlerini şöyle tamamladı: “Yöre dernekleri bizim kültürel zenginliğimizdir. Bunu kimse yadsıyamaz. Derneklere daha fazla imkan tanımak gerekir. Her derneğe bir çalışma alanı ayıracağımız bir kültür merkezi projemiz var. Sizlere derneklerin daha iyi şartlarda olacağının garantisini veriyorum.”Toplantı dernek üyelerinin söz alarak, CHP Beykoz Belediye Başkan Adayı Coşkun Tosun’a güvenlerinin sonsuz olduğunu belirtmesi ve destek sözü vermesi ile  son buldu.

 

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb