reklam reklam reklam
Ana Sayfa Genel, Sür Manşet 1 Şubat 2019 1452 Görüntüleme

Dernekler Birliği Heyeti Süleyman Erdoğdu’ya ziyarette bulundu

Mikail Akyıldız Başkanlığındaki Beykoz Dernekler Birliği, Beykoz Devlet Hastanesi Başhekimi Süleyman Erdoğdu’ya ziyarette bulundu.

Mikail Akyıldız Başkanlığındaki Beykoz Dernekler Birliği, Beykoz Devlet Hastanesi Başhekimi Süleyman Erdoğdu’ya ziyarette bulundu.

Toplantıya Beykoz Dernekler Birliği Sekreteri Batum Dernek Başkanı Ali Kemal Kılıç, Sivas Dernek Başkanı Mustafa Demir, Artvin Dernek Başkanı Mehmet Uzun, Gümüşhane Dernek Başkanı Şinasi Ata ve Samsun Dernek Başkanı Ömer Altun’un katıldı.

Hastanenin acil servisinde saat 23.00’ten sonra çocuk doktoru bulunmamasıyla ilgili şikayet Başhekim Erdoğdu’ya aktarıldı.

Başhekim Erdoğdu konuyla ilgili, acil serviste saat 23.00’e kadar çocuk doktorunun bulunduğunu, 23.00’den sonra ise çocuk servisindeki yeni doğan çocuklarla ilgilendiği, acil servise gelen çocukları ilk aşamada bakan acil doktorunun gerek görmesiyle, çocuk doktorunun servisten acil polikliniğine indiğini belirtti. Erdoğdu, Dernekleri Birliğinin talebiyle çocuk acil sevisinin 24 saat açık olacağını ve her zaman çocuk doktoru bulunacağını söyledi.

Dernekler Birliği Heyeti hastane ziyareti sonrası Likoz Cafe’de gerçekleştirdikleri toplantıda, Beykoz Devlet Hastanesi’nin Eğitim ve Araştırma Hastanesi olabilmesi için kamuoyu ve siyasetçilerin desteğinin alınması için girişimde bulunulması kararı aldı.

 

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb