reklam reklam
Ana Sayfa Siyaset, Sür Manşet 31 Ocak 2019 1800 Görüntüleme

MHP Murat Aydın’ı Ağırladı

Cumhur İttifakı kapsamında MHP Beykoz İlçe Teşkilatı, İBB Beykoz Korusu Sosyal Tesislerinde, AK Parti Beykoz Belediye Başkan Adayı Murat Aydın’ı ağırladı.

Cumhur İttifakı kapsamında MHP Beykoz İlçe Teşkilatı, İBB Beykoz Korusu Sosyal Tesislerinde, AK Parti Beykoz Belediye Başkan Adayı Murat Aydın’ı ağırladı.

MHP Beykoz İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen programa Murat Aydın’ın yanı sıra, MHP İstanbul İl Başkanı Birol Gür, MHP Beykoz İlçe Başkanı Oğuzhan Karaman, AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Hanefi Dilmaç ve Ülkü Ocakları Beykoz İlçe Başkanı Serdar Aytaç katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan MHP Beykoz İlçe Başkanı Oğuzhan Karaman, seçimlere 61 gün kaldığını hatırlatarak, Milliyetçi Hareket Partisi olarak, 30 il ve ilçelerinde Cumhur İttifakı çatısı altında AK Parti ile birlikte hareket etme kararı aldıklarını ifade etti.Karaman: “Cumhur İttifakının üç önemli sacayağı vardır”

“Biliyorsunuz, 31 Mart yerel seçimlerinde Beykoz’da Murat Aydın Bey, Cumhur İttifakının adayı olarak tespit edildi.  20 yıllık belediye başkanlık tecrübesiyle kendisi adayımızdır. Büyükşehir Belediye Başkan adayımız da Binali Yıldırım’dır.  Cumhur İttifakının üç önemli sacayağı vardır. Birincisi MHP Genel Başkanımız Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve İBB adayımız Binali Yıldırım’dır.”

Karaman: “Birlik olup Beykoz’un sorunlarını çözeceğiz”

“Beykoz’un çözüm bekleyen imar, iskan, istihdam gibi önemli sorunları var. Birlikten rahmet doğar. Birlik olup Beykoz’un sorunlarını çözeceğiz. Belediye başkan adayımız Murat Aydın’da 25 yıllık belediyecilik tecrübesiyle bizim önderimiz olacaktır.  Beykoz’da turizmi ön plana çıkarabilir. Beykoz’umuzun doğal dokusunu bozmadan önemli projeler üretilecektir. Sosyal yardımlar önemli ama biz insanımıza balık tutmayı öğreteceğiz. Beykoz İstanbul’un önemli bir ilçesi olacaktır.  Fitne, fesat ve dedikodudan uzak duracağız. Milletin, vatanın ve Beykoz’un bekası için Cumhur ittifakıdır.”AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Hanefi Dilmaç

“33 yıldır siyaset yapıyorum, kendi partililerime hitap etmek kolay ama sizlere hitap etmek zor. Teşkilat yapılanmamızı tamamladık. Beykoz’daki 513 sandıkta, her sandıkta 4 kişi olmak üzere çalışmalarımızı tamamladık.  Biz 24 Haziran’da Cumhur İttifakı olarak Beykoz’da toplamda %56 oy aldık. MHP’deki arkadaşlarımız Cumhur İttifakına tam destek vermiştir, onun için MHP’li arkadaşlara teşekkür ediyorum. 31 Mart’ta da biz Beykoz’da %56’nın üstüne çıkacağız, adayımıza güveniyoruz.”Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul İl Başkanı Birol Gür

“Hepinizi saygıyla selamlıyorum. Burada olmaktan çok memnunum. Türkiye’nin bir beka sorunu vardır. 31 Mart seçimlerinde adayımız Murat Aydın’ın başarılı olacağına inanıyorum. Çalışmalarında kendisine başarılar diliyorum. 31 Mart akşamı 1 Nisan sabahına birlikte taşıyacağız inşallah.”

Murat Aydın: “İnanın, benim belediye başkanlığım bunun içindir”

‘Cumhur İttifakı’nın Türkiye için öneminden bahseden Aydın, “Bu ülkede milletin beka meselesi vardır. MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli ve teşkilatı bunu görmüş, onun için de ‘Cumhur İttifakı’ ortaya çıkmıştır. Önümüzde yerel seçimler var. Beykoz’a, İstanbul’a hizmet edecek yerel yöneticileri seçeceğiz. Türkiye’de barış ortamı olmazsa, ülkemiz Venezuela gibi, Suriye gibi, Afganistan gibi olursa, ülkemizde birlik beraberlik ve huzur ortamı olmazsa hangi kente, nasıl hizmet edebiliriz. O halde asıl mesele ülkenin birlik içerisinde bulunması, devletin güçlü, barış ve huzur ortamının ülkede hakim olmasıdır. İşte ‘Cumhur İttifakı’ buna katkı veren bir ittifaktır. Bizim ay yıldızlı bayrağımız yoksa, bu güzel ülkenin üzerinde, gök kubbenin altında dalgalanamıyorsa bu değerlerden geriye hiçbir şey kalmaz. Bu yüzden davamız, ay yıldızlı bayrağımızın gök kubbenin altında kıyamete kadar dalgalanmasına katkı sağlamaktır. İnanın, benim belediye başkanlığım bunun içindir. Bulunduğum ortamda, bulunduğum yerde ben o davaya hizmet ederim. Eğer bayrağımız yoksa bizlere gelecekte kim rahmet okuyabilir” şeklinde konuştu.

Murat Aydın: “Cumhur İttifakı’nı oluşturan unsurlarla birlikte adım atacağız”

Beykoz için yapılması gerekenler hususunda, ittifakı oluşturan unsurlarla birlikte adım atacaklarını söyleyen Başkan Aydın, “Cumhur İttifakı’nı oluşturan unsurlarla beraber yürüyeceğiz, meseleyi anlatacağız, halkımızdan yetki alacağız. Beykoz’un sorunlarını biliyoruz, yapılması gerekenler bellidir. Amacımız, o sorunları imkanlar ölçüsünde gidermekle ilgili adımlar atmak, ama asıl önemli olan mutluluğa katkı vermektir. Allah nasip ederse biz Beykoz özelinde, ülkemizin zenginliğine, huzuruna, barış ortamına ve iklimine, ay yıldızlı bayrağımızın gelecekte bu ülkenin üzerinde dalgalanabilmesine katkı vermiş olacağız” ifadelerini kullandı.

Program, Başkan Adayı Aydın’ın konuşmasının ardından sona erdi.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb