reklam
Ana Sayfa Siyaset, son dakika, Sür Manşet 31 Ocak 2019 1374 Görüntüleme

Coşkun Tosun: ‘Bütün Beykoz halkına elimizi uzatacağız’

İlçe Başkanlığında gerçekleşen toplantıda partilileriyle buluşan CHP Beykoz Belediye Başkan Adayı Coşkun Tosun: “Bütün Beykoz halkına elimizi uzatacağız.” dedi.

İlçe Başkanlığında gerçekleşen toplantıda partilileriyle buluşan CHP Beykoz Belediye Başkan Adayı Coşkun Tosun: “Bütün Beykoz halkına elimizi uzatacağız.” dedi.Açılış konuşmasını İlçe Başkanı Aydın Düzgün’ün yaptığı toplantıda Başkan Adayı Coşkun Tosun’u, eşi Nurgül Tosun yalnız bırakmadı.Oldukça kalabalık olan toplantıya, CHP Beykoz Belediye Başkan Aday Adaylarından M. Devrim Altıntaş, Can Cenberoğlu ve partililer katıldı.Düzgün: “Birlik ve beraberlik içerisinde bir arada olacağız”

Düzgün birlik ve beraberlik içerisinde Beykoz Belediyesini CHP olarak kazanacaklarına inandıklarını dile getirdiği açılış konuşmasında “Bugün aday adaylarımızdan Devrim Bey ve Can Bey aramızdalar. Diğer aday adaylarımız İlde gerçekleşen bir toplantı dolayısı ile aramızda olamadılar. Önümüzdeki günlerde yine birlik ve beraberlik içerisinde bir arada olacağız. Adayımız Cumhuriyet Halk Partisi’nin adayıdır birilerinin adayı değildir. Bunu herkesin iyi anlamasını istiyoruz. Şimdi sevgili başkan adayımız, Cumhuriyet Halk Partisi’nin Başkan Adayı Coşkun Tosunu davet ediyorum ve kendisine başarılar diliyorum.” İfadelerine yer verdi.

Partililerin ‘CHP iktidar’ ve ‘Coşkun Başkan Beykoz’a yakışır’ sloganlarıyla kürsüye gelen CHP Beykoz Belediye Başkan Adayı Coşkun Tosun,  “Böyle bir kalabalık, böyle büyük bir coşku, hepinizin ayağınıza sağlık, çok teşekkür ediyorum. ” diyerek sözlerine başladı.Tosun: “Bu geleceğin ayak sesidir”

“Değerli arkadaşlar, bu Beykoz’da bir şeylerin değişeceğini göstergesidir. Bu geleceğin ayak sesidir. Beykoz’u bundan böyle Beykozlu yönetecek, bu onun göstergesidir. Çok büyük bir kalabalık var, merdivenlerde dolu. Sayın başkanım siyasi mesajları verdi. Ben sizlere birkaç şey söylemek istiyorum. Daha sonra uzun uzun konuşacağız. Beykoz’da ilgili projelerimizi anlatacağımız toplantılar olacak. Çok daha farklı ortamlarda karşı karşıya geleceğiz. Her şeyi konuşup tartışacağız, hiç merak etmeyin. Bugün kısa bir kaç şey söyleyip bitirmek istiyorum.”“Hiç kimseyi ötekileştirme hiç kimseyi ayrıştırma lüksümüz yoktur”

“Kendimi tanıtarak çok uzun vakit almak istemiyorum. SODEP’ in kuruluşundan beri bu mücadelenin içinde olan bir arkadaşınızım. 2004 yılında bu örgütün adayı olduğumda, genel merkezin bir başka adayı göstermesi sonucu aday olamadık ve ben küsmeden, darılmadan, kırılmadan o adayımın koluna girerek mahallelere çıktım, hepiniz şahitsiniz. Bugün yine çok sayıda aday adayı arkadaşımız meydana çıktı. Günlerce çalıştılar, emek harcadılar, çaba gösterdiler, mücadele verdiler. Ev ev, sokak sokak dolaştılar. Ben kendilerine çok teşekkür ediyorum. Biz hepimiz biliyorduk ki içimizden birisi aday olacak. Biz bir araya gelerek birlik ve beraberlik mesajları yayınladık. Kim çıkarsa onun yanında el ele, kol kolayız demiştik. Şimdi o gün, bugündür. Hepimiz el ele, kol kola vererek bu işin sonunda zafere ulaşacağız, buna inanıyorum. Hiç kimsenin bir adım geri kalma lüksü yoktur. Bizlerin de hiç kimseyi ötekileştirme hiç kimseyi ayrıştırma lüksümüz yoktur. Bir tek kişiyi dışarıda bırakamayız.”“Bizim de inancımız, herkese açık yüreğimiz var.”

“Yunus Emre’nin çok hoşuma giden bir sözü var, sizlerle paylaşmak isterim. ‘bölüşürsek tok oluruz, bölünürsek yok oluruz’. Yunus Emre’nin bu sözlerini hepiniz biliyorsunuz. Beykoz’da işler öyle çok da kolay değil. Karşımızdaki güçlerin maddi manevi kuvvetini imkanlarını hepiniz biliyorsunuz. Ama bizim de inancımız var, herkese açık yüreğimiz var, iddiamız da var. Beykoz’da, Beykoz Belediyesi’ni Beykoz halkı ile beraber kazanacağız. O-Bu yok. Bakın söylüyorum, bugün Cumhuriyet Halk Partisi’nin adayı olarak karşınızdayım, yarın da tüm Beykozluların adayı olarak sokağa çıkacağım. Unutmayın, herkesten oy alacağız, herkesten oy isteyeceğiz. Kimseye yan gözle bakmayacağız.”“Bütün Beykoz halkına elimizi uzatacağız, oy isteyeceğiz ve kazanacağız.”

“Unutmayın Bizim oyumuz yetmez. Cumhuriyet Halk Partisi’nin oyu yetmez. Komşunuzdan oy isteyeceksiniz. Esnaftan oy isteyeceğiz. Yeni gençler geliyor, onlardan oy isteyeceğiz. Hangi partili olursa olsun oy isteyeceğiz. Biz hiç kimsenin partisini değiştirecek güce sahip değiliz. Birilerini sevebilirler, sevsinler. Herhangi bir partiye bugüne kadar oy vermiş olabilirler, versinler. Biz bugün Cumhuriyet Halk Partisi’ne ve adayına oy isteyeceğiz. Lütfen Arkadaşlar, bu konuda çok dikkatli olalım. Aşırı Kin ve nefreti bir kenara bırakacağız, birbirimize sarılacağız. Sevgiyle, saygıyla, mütevazilikle bütün Beykoz halkına elimizi uzatacağız, gülücükler atacağız. Oy isteyeceğiz ve kazanacağız.”“Biz sizi iktidar yapacağız diyorlar”

“Beykoz’un merkezinden, Çavuşbaşı’nın tepesine kadar bütün insanlar bizleri arıyor, çok güzel mesajlar veriyor, ‘yeter ki siz dimdik yürüyün, birlik içinde yürüyün. Bize bunu gösterin, biz sizi iktidar yapacağız’ diyorlar.”“Beykoz’u, Beykozlularla yönetmeye hazırız.”

“Yeni bir anlayışın yol göstericiliğine ihtiyacımız var. Beykoz’da iktidarı hedeflemiş, çözüm odaklı, çalışan fikirler ve ilkeler üzerinden bakan, kısır çatışmalara girmeden sevgi ve saygıyı öne çıkaran bir anlayışa ihtiyacımız var. Beykoz’da sorumluluğu üstlenmeye hazırız. Taşın altına elimizi değil gövdemizi koyuyoruz. Bilgimiz ile birikimimiz ile becerimiz, enerjimiz, dürüst ve çalışkan kadrolarımızla hazırız. Hiç kimseyi ötekileştirmeden, hiç kimseyi dışlamadan,  hiç kimseyi kırmadan, üzmeden, incitmeden, bütün Beykozlular adına, el ele, kol kola,  saygı ve sevgiyle, Beykoz’u, Beykozlularla yönetmeye hazırız.”“Harcadığımız her kuruşun hesabını millete vereceğiz.”

“Dediğim dedik, çaldığım düdük anlayışını reddediyoruz. Bütün Beykoz’a eşit hizmet vereceğiz. Ancak yoksul bölgelere pozitif ayrımcılık yapacağız. Genel başkanımızın dediği gibi, harcadığımız her kuruşun hesabını millete vereceğiz. Ortak akılda buluşacağız, alan çalışması yapacağız.”“Beykoz Belediyesi’ni CHP olarak alacağımıza inanıyorum.”

“Son olarak biz bir ve bütün olursak bölünmeden parçalanmadan yürürsek Beykoz Belediyesi’ni Cumhuriyet Halk Partisi olarak alacağımıza inanıyorum hepinize katılımınızdan dolayı teşekkür ediyorum.”Program sonunda tüm partililer Coşkun Tosun’u tebrik ederek, hatıra fotoğrafı çekildiler.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb