reklam
Ana Sayfa son dakika, Spor, Sür Manşet 24 Ocak 2019 2774 Görüntüleme

Beykozlu sporcularımız performanslarıyla Beykoz’u gururlandırdı

Beykozlu sporcularımız performanslarıyla göz doldurmaya devam ediyor.

Beykozlu sporcularımız performanslarıyla göz doldurmaya devam ediyor.

22-23 Ocak U14 Salon Türkiye Şampiyonası yarışmalarında Beykozlu sporcularımızdan 2006 doğumlu kızlarda Damla Özgül, yüksek atlama Türkiye Şampiyonu oldu.2007 doğumlu kızlarda Senanur Kuruderi uzun atlamada Türkiye 5.’si, 200 metrede Türkiye 4.’sü, 2006 doğumlu erkeklerde Rıdvan Koçoğlu 60 metrede Türkiye 6.’cısı, uzun atlamada Türkiye 4.’sü oldular.

19-20 Ocak U16 Salon Türkiye Şampiyonasında Damla Özgül kendisinden büyük sporcularla yarışıp U16 yüksek atlama 2005 doğumlu kızlarda Türkiye şampiyonu oldu. Uzun atlama branşında yarışan 2005 doğumlu kızlarda Melissa Çevikel ise Türkiye 5.’si oldu Hasan Özbakır ile Miray Gür yönetiminde çalışan sporcularımız Beykoz’u gururlandırdı.

U14 Salon Türkiye Şampiyonasının ardından sporcuları kutlayan ve başarılarının devamı dileyen Beykoz Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Bülent Küçük şöyle konuştu. “Başta her zaman yanımızda olan ve bizleri teşvik eden Beykoz Kaymakamı Sayın Ahmet Katırcı’ya, sonrasında atletizmi Beykoz’da sevdiren, Beykoz’un sporcularının Türkiye Atletizm camiasında bilinir olmasını sağlayan, başarılarıyla bizleri gururlandıran Beykoz Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğümüz Antrenörü Sayın Miray Gür’e ve yine çocuklarımıza yardımcı olan Antrenör Sayın Hasan Özbakır’a teşekkür ederiz.”

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb