reklam
reklam reklam reklam
Ana Sayfa Eğitim, Sür Manşet 22 Ocak 2019 1341 Görüntüleme

Beykoz Üniversitesi ve Konuşma Kulübü iş birliğiyle herkes İngilizce konuşacak

Beykoz Üniversitesi ve Konuşma Kulübü iş birliğiyle düzenlenecek eğitimlerle herkes İngilizce konuşabilecek.

Beykoz Üniversitesi ve Konuşma Kulübü iş birliğiyle düzenlenecek eğitimlerle herkes İngilizce konuşabilecek.

CEFR kriterlerinin referans alınarak geliştirilen 6 kurluk programda hayatın içinden güncel konularla öğrencilerin konuşma korkusunu yenmesi sağlanıyor. Rahatlıkla İngilizce konuşabilen bireyler birer dünya vatandaşı olabiliyor, kariyer basamaklarını hızlıca tırmanıyor.

Dünya vatandaşı olabilmenin yolu İngilizce konuşabilmekten geçiyor. İngilizce konuşabilmenin yolu da Beykoz Üniversitesi’nden… Dünyanın ortak konuşma dili İngilizce’yi öğrenmek artık çok daha kolay. Beykoz Üniversitesi ile İngilizce konuşma eğitiminde Avrupa Dilleri Öğretimi Ortak Çerçeve Programı  (CEFR) kriterlerini referans alarak geliştirdiği müfredatı ile öğrencilerinin akıcı bir şekilde İngilizce konuşabilmesini sağlayan Konuşma Kulübü önemli bir iş birliğine imza attı.

Korkular bitecek

Bu iş birliği sayesinde açılacak eğitimlerde öğrencilerin İngilizce öğrenme konusundaki korkulu rüyaları ve ‘Anlıyorum ama konuşamıyorum’ gibi söylemleri tarihe karışacak. Çünkü Konuşma Kulübü’nün genel İngilizce derslerinde tanışma, hobiler, ülkeler, kültürler, eğitim, bilim, iş dünyası, teknoloji ve sağlık gibi birçok güncel konu işlenerek öğrencinin rahatlıkla konuşmaktan korkmaması sağlanıyor. Rahatlıkla İngilizce konuşabilen öğrenci, mezun olduktan sonra çok daha özgüvenli bir şekilde iş arayabiliyor, iş dünyasına adaptasyonu kolaylaşıyor ve kariyer basamaklarını hızlı bir şekilde tırmanabiliyor.

Maksimum 8 kişilik sınıflar

Konuşma Kulübü’nde haftada 2 gün, 8 kişilik sınıflarda eğitmenlerin öğrencilerle birebir ilgilenebildiği ‘konuşma’ odaklı eğitimler gerçekleştiriliyor. Kişinin kendisini sözlü ve yazılı ifade edebileceği günlük hayatın içinde geçen farklı konuların işlendiği programda; A1-A2 başlangıç seviyesi, B1-B2 orta seviye ve C1-C2 ileri seviyeleri olmak üzere 6 kur uygulanıyor. Dersler ise üniversitenin Kavacık’ta bulunan yerleşkelerinde gerçekleştirilecek.

 

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb