reklam
reklam reklam reklam
Ana Sayfa Siyaset, Sür Manşet 6 Ocak 2019 2283 Görüntüleme

Vatan Partisi Beykoz İl Başkanı Cem Dikmen’i ağırladı

Vatan Partisi Beykoz İlçe Başkanlığı geleneksel toplantısı gerçekleşti.

Vatan Partisi Beykoz İlçe Başkanlığı geleneksel toplantısı gerçekleşti.Toplantıya, Vatan Partisi İl Başkanı Cem Dikmen,  İnşaat Mühendisi ve Yazar Naci Özen, Vatan Partisi Beykoz İlçe Başkanı Hakan Ekiz ve partililer katıldı.

Toplantıda Vatan Partisinin yerel seçimlere yönelik güçlü çalışmalar içinde olduğuna vurgu yapıldı.DİKMEN: “BİR MİLLETİ ESİR ALABİLMEK İÇİN ÖNCE AKLI ESİR ALINIR”

İl Başkanı Cem Dikmen şöyle konuştu: “Türkiye’nin çok kritik yol haritaları çizdiği, önemli dönemeçlerden geçtiği bir süreçteyiz. Ülkemizin hangi sıkıntıları olursa olsun hepsine göğüs gerecek cesarette, çalışkanlıkta olan kadrolarımızla düzenli olarak buluşmaktan keyif alıyoruz. Türkiye’de Uygur kışkırtıcılığıyla bir Çin düşmanlığı palazlanmaya çalışılıyor. ABD, Suriye’den çekilirken ortaya çıkan sonuç Çin düşmanlığını palazlandırmak. Bu kışkırtıcılığı daha da fazlalaştıran HDP, İYİ Parti, CHP, BBP. Mecliste oylama yapıldı. AK Parti reddetti. MHP de çekimser kalarak aslında reddetti. Türkiye’nin yapması gereken hukuku uygulamaktır. Biz bir siyasi partinin kapatılmasını değil, Türkiye’yi bölmek isteyen bir terör örgütünün kapatılmasını savunuyoruz. Buna karşı çıkanlara bakarsak, onlar da özgürlük algısından bahsediyorlar. Örnek aldıkları Batılı ülkelere bakıldığında kendi ülkesini bölmek isteyen bir tane bile siyasi parti yok. Dolayısıyla özgürlük tanımları da sahte. Bunlar Türkiye’yi akılsızlaştırmak için çalışan oluşumlar. Bir milleti esir alabilmek için önce aklı esir alınır.”DİKMEN: “BİNALİ YILDIRIM’IN ADAYLIĞINI İPTAL ETMEK ZORUNDA”

“Türkiye siyasi, zihinsel, ekonomik ve askeri anlamda sıkışmış bir vaziyette. Bu sıkışmış vaziyette yerel seçime gidiyoruz. Türkiye’nin lokomotifi olan İstanbul için talip olanlara bakıldığında, biri Binali Yıldırım. Kendisi hali hazırda TBMM Başkanı ve istifa etmedi. Anayasanın 94 maddesine göre TBMM Başkanı ya da Başkanvekilleri herhangi bir siyasi parti faaliyetinde bulunamazlar. Yüksek Seçim Kurulu gerçekten hukukun uygunluğuna göre hareket eden bir kurulsa Binali Yıldırım’ın adaylığını iptal etmek zorunda.”DİKMEN: “İSTANBUL’U KONSTANTİNOPOLİS ZANNEDENLER VAR”

”İkinci adaya baktığımızda, Ekrem İmamoğlu. İlk çıkışında İstanbul’da bir kent anayasası yapacağını söyledi. Ankara’dan İstanbul’un yönetilemeyeceğini söyledi. Bu söylem HDP’nin faaliyetiydi. Türkiye’nin bütün kentleri Ankara’dan yönetilir. Türkiye’nin en büyük kentini yönetme iddiasında olan iki aday var. Onların da durumu bu. Üçüncü aday bir tek Vatan Partisinden olacak. Bir tarafta Anayasa’nın hükümlerini bile uygulayamayan bir aday, diğer tarafta İstanbul’u Konstantinopolis zannedenler var.”EKİZ: “TÜRKİYE’NİN BİZE İHTİYACI VAR”

İlçe Başkanı Hakan Ekiz, “Bizim partimizin önünde hiçbir engel yok. Bizim partimizin önündeki tek engel insanların kafasının içinde mevcut olan baraj. Biz insanlara bunu yıkmaları için yol göstermek zorundayız. Türkiye’nin bize ihtiyacı var. Türkiye’nin vatanını seven, Atatürkçü insanlara ihtiyacı var.” diye konuştu.ÖZEN: “BU BİR HAİNLİKTİR”

Naci Özen şunları ifade etti: “Emperyalizm sömürgeciliğin üst düzey biçimidir. Beyinleri kumanda etmekle işe başlar. Ülkemizin enerji kaynakları yanlış inşa ederek ekonomimiz zor duruma sokulmaktadır. Bu bir hainliktir.”

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb