reklam reklam reklam
Ana Sayfa Siyaset, son dakika, Sür Manşet 2 Kasım 2018 2152 Görüntüleme

Dilmaç gençlerle buluşuyor

AK Parti Beykoz Gençlik Kolları Başkanı Furkan Çeliker gençleri AK Parti Beykoz İlçe Başkanı M. Hanefi Dilmaç ile buluşturuyor. 

AK Parti Beykoz Gençlik Kolları Başkanı Furkan Çeliker gençleri AK Parti Beykoz İlçe Başkanı M. Hanefi Dilmaç ile buluşturuyor. 
“Başkanla Genç Muhabbet” programı Cumhuriyet Köyü Mahallesi’nde gerçekleştirilen toplantıyla sürdü.   Gençler toplantıda Beykoz İlçe Başkanı M. Hanefi Dilmaç’a merak ettikleri konularda soru sordular.

Gençler, ilçede yürütülen çeşitli belediye faaliyetleri hakkında da sorular soruldu. İlçe Başkanı M. Hanefi Dilmaç gençlerin sorularını yanıtlayarak projeleri ve çalışmaları hakkında bilgi verdi, bilgi ve tecrübelerini paylaştı.AK Parti Beykoz Gençlik Kolları Başkanı Furkan Çeliker ‘Başkanla Genç Muhabbet’ programlarının 45 mahallede olacağını ve tüm gençleri kucaklayacaklarını, gençlerin aklında soru işareti bırakmayıp tüm sordukları sorulara cevap bulacaklarını dile getirdi.AK Parti Beykoz İlçe Başkanı M. Hanefi Dilmaç, her Salı ilçe merkezinde düzenlediği halk günü dışında ki diğer günler ise çalışmalarına gece gündüz STK’larla, muhtarlarla, spor kulüpleriyle yaptıkları toplantılarla çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

 

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb