reklam reklam
Ana Sayfa Genel, Sür Manşet 4 Ekim 2018 1799 Görüntüleme

Patika Derneği hayvanlar için kermes düzenliyor

Patika Doğaya ve Yaşama Saygı Derneğinin 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü sebebiyle düzenlediği kermes 10 Ekim'e kadar devam ediyor.

Patika Doğaya ve Yaşama Saygı Derneğinin 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü sebebiyle düzenlediği kermes 10 Ekim’e kadar devam ediyor.

Kermesten sağlanan gelir sokak hayvanlarının yemek, barınma ve bakım ihtiyaçlarının karşılanması için kullanılacak.Beykoz Anadoluhisarı Kalesi önünde düzenlenen kermesi AK Parti İlçe Başkanı Hanefi Dilmaç, CHP İlçe Başkanı Aydın Düzgün, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf, muhtarlar, STK ve dernek başkanları ziyaret etti.Kermeste açılış konuşmasını yapan Emekli Öğretmen Perizat Erker şöyle konuştu:

“Sevgi, mutlu bir hayatın kapısını açan en önemli anahtardır. Bize daima karşılıksız bir sevgi sunan, bunu bakışlarıyla, çıkardıkları seslerle hep yanımızda yakınımızda olarak yapan dört ayaklı dostlarımıza cevabını, onları çok severek koruyarak ihtiyaçlarını sağlayarak ve eziyet görmelerine müsaade etmeyerek vermek insanlık borcudur. Bize destek veren Beykoz Belediyesine teşekkür eder saygılarımı sunarım. Hayvan sever bir emekli öğretmen olarak ailelerden en büyük ricam çocuklarımızı doğa ve hayvan sevgisi aşılayarak büyütmeniz onlara küçük dostlarımızı korumayı ve asla zarar vermemeleri gerektiğini öğretmenizdir.”CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün, “Etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Gerçekten kutsal bir görev icra ediyorlar. Sokaktaki hayvanlara sahip çıkmak, onları mutlu etmeye çalışmak dünyanın en kutsal ve şerefli görevlerinden birisi.” diye konuştu.AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Hanefi Dilmaç şunları ifade etti: “Belediye başkanlığı zamanımda kendilerine her zaman destek oldum ve olmaya da devam ediyorum. Zamanında bu desteği vermiş olmasaydık, burada olamazdık. Çavuşbaşı’nda Belediye Başkanlığı yaptığım dönemde hayvan severlerle büyük sıkıntılar yaşadım. 2009’da nasip oldu, Beykoz’da Belediye Başkan Yardımcılığı görevine getirildim. O süreçte de bu Beykoz’daki barınak Temizlik İşleri Müdürlüğümüze bağlıydı. Bu müdürlük de bana bağlandı. Ben buradaki hayvan sever kardeşlerimizle burada tanıştım. Şimdi daha önce Çavuşbaşı’nda Belediye Başkanlığı yaptığım dönemde sıkıntılar yaşamıştım. Bu çalışma bizim ne kadar eksik kaldığımızı ve bizim kadim medeniyetimizdeki büyüklerimizin ortaya koymuş olduğu bu hayvan severlik duygularını biz taşımadığımızı gösteriyor. Komite üyesi arkadaşlar olarak biz size 100 torba kuru mama vereceğiz. Bu sözü vermiş olayım. Ben bu güzel düşünceler ile hepinize tekrardan çok teşekkür ediyorum.”

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb