reklam reklam
Ana Sayfa Yazarlar 19.09.2018 1473 Görüntüleme

BEYKOZUN BELEDİYE BAŞKAN ADAYI

Ben şu kimse aday olsun, bu olmasın, şu olsun diye bir aymazlık içine girmem. Ben siyaset yaptığım sürece saygıya, sevgiye, edebe haddini bilmeye, tefrikaya düşmeden düşüncelerim şunlardır;
Beykoz’da üç fabrika kapandı. Kundura fabrikası, Tekel fabrikası, Paşabahçe Şişe Cam fabrikası.
Buralar da binlerce insan istihdam ediliyordu. Mesela Cam’da 3000 kimse istihdam ediliyorsa aileleriyle birlikte ciddi bir rakama ulaşıyor. Ayrıca Cam Fabrikasına çalışan mahalle aralarında cam atölyeleri mevcuttu. Fabrikada çalışandan daha çok kimse istihdam ediliyordu.

Bu şekilde düşündüğünüzde ciddi iş potansiyelleri vardı. Sonra dendi ki Beykoz Sanayi bölgesi olmayacak. Kundura fabrikası kapandı. Paşabahçe Şişe Çam fabrikası kapandı, Tekel fabrikası kapandı bunlarla birlikte yüzlerce cam atölyeleri kapandı.
Peki, sanayi bölgesinden çıktık, turizm bölgesi olacaktık. Seneler geçti bununla ilgili hangi yatırım yapıldı? Bu fabrikalarda çalışan ailelerinin çocukları, torunları nerde çalışıyor?
Ya da bu ailelerin çocukları ayrıca Beykoz da yeni doğan çocuklar nerede çalışacak?

İşte ben diyorum ki Beykoz da müthiş bir potansiyel mevcuttur, fabrika olmayacaksa turizme yönelik acil projeler getirtelim.
Otel dendi! Ortada yok.
Marina dendi! Ortada yok.
Teleferik dendi! Ortada yok!
Sözü uzatmayayım. Beykoz’a başkan adayları olacak Beyefendiler lütfen dikkat!!!
Beykoz’u tanıyan Beykoz’un insanını tanıyan, projeleri olan, istihdamı arttıracak, dürüst, ahlaklı, vizyonlu başkan adayına ihtiyaç var.

Sayın Beyefendi hala  Beykoz’umuzda ciddi miktarda sporcular, sanatçılar çıkmıyorsa yapılan yatırımlara bir bakın.
Adaysan projelerin neler?
Bu zamana kadar neleri başardın?
Eğitim düzeyin nedir?
Vizyonun nedir?
Kendini bir sorgula.
Artık gözü kapalı her şeyi alkışlayan bir halk yok.
Aş getirecek, iş getirecek, eğitimi çoğaltacak, spor salonları çoğaltacak, gençleri spor salonlarına dolduracak bir başkan adayı aranıyor.
Tabii ki Beykoz zor bir ilçe tamamıyla imar sorunlarını halledemedi. Ancak Başkan, Reis bizdeyse Büyükşehir bizdeyse lütfen Sayın Başkan adayları bahanelerimiz olmasın.

Hayalimdir !!!
Kendi Beykozlu gençlerine iş olanaklarının sunulduğu bir Beykoz,
içkiye, uyuşturucuya alışmamış spora, santranca, boksa tekvandoya, tüm spor dallarında başarı sağlamış bir Beykoz.
Metrosu olan, altyapısı bitmiş, imar sorunu hallolmuş, kentsel dönüşüm tamamlanmış, temiz, kültürlü bir BEYKOZ hayal ediyorum.
Sevgi ve Saygılarımla

Yorumlar

İlginizi çekebilir

SANDIĞA MI GAZZE’YE Mİ

SANDIĞA MI GAZZE’YE Mİ

Tema Tasarım | AnatoliaWeb