reklam
Ana Sayfa Genel, son dakika, Sür Manşet 30 Ağustos 2018 1685 Görüntüleme

CHP Beykoz 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutladı

Tüm yurtta olduğu gibi Beykoz’da da 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 96. yıl dönümü Beykoz’da çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Tüm yurtta olduğu gibi Beykoz’da da 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 96. yıl dönümü Beykoz’da çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Beykoz Belediyesi Atatürk Anıtı önünde düzenlenen törende ilk olarak Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve bu topraklar için canını veren şehitler için bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklâl Marşı okundu.

Ardından Boğaz Komutanlığı, İlçe Kaymakamlığı ve Beykoz Belediyesi ile belediye meclisinde grubu bulunan siyasi parti temsilcileri ve ilçedeki sivil toplum kuruluşları tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk bırakıldı.

Beykoz Belediyesi Atatürk Anıtı önünde düzenlenen resmi törenin ardından CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün bir konuşma yaptı.

Düzgün konuşmasında, “Bugün burada 96 yıl önce bu büyük ülkenin bu büyük ulusun yani vatanımızın varoluşunun yeniden doğuş ve cumhuriyetimizin kuruluşunu bizlere armağan eden ve de emanet eden Büyük Önderimiz M. Kemal Atatürk’ün Emperyalizme, işgalcilere iç ve dış bütün bedbaht bütün hainlere karşı Büyük Taarruz emrini verdiği gündür. Bu büyük komutanın askerlerine ben sizlere ölmeyi emrediyorum dediği gündür.”

“96 yıldır ve bu unutulmaz gün ülkemizde sonsuza kadar aynı heyecan ve gururla kutlanacaktır. Sizler olduğunuz sürece bu kutsal emanete hıyanet etmek isteyenler çıksa da bu temel öyle sağlam ki bedbahtlar sonsuza dek yok olmaya mahkum olduklarını er ya da geç anlayacaklardır. Cumhuriyetimizi sonsuza dek yaşatacağımızdan hiç kimsenin endişesi olmasın. Şimdi hep beraber haykıralım. Yaşasın Türkiye Cumhuriyeti, Yaşasın 30 Ağustos Zafer Bayramı, Yaşasın Mustafa Kemal Atatürk.”

Düzgün’ün konuşmasının ardından Beykoz Belediyesi Atatürk Anıtı önünde düzenlenen tören sona erdi.

Ayrıca CHP Beykoz tarafından bu akşam saat 20.00’de Paşabahçe Meydanında toplanılarak 30 Ağustos Yürüyüşü gerçekleştirilecek.

 

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb