reklam reklam reklam
Ana Sayfa Siyaset, Sür Manşet 21 Haziran 2018 1434 Görüntüleme

CHP bayramlaşma töreni düzenledi

CHP Beykoz İlçe Başkanlığı Ramazan Bayramı sebebiyle tören düzenledi.

CHP Beykoz İlçe Başkanlığı Ramazan Bayramı sebebiyle tören düzenledi.

Rüzgarlıbahçe Asr-ı Mekan’da gerçekleşen dayanışma ve bayramlaşma toplantısına CHP Genel Sekreteri Akif Hamzaçebi, 1. Bölge Milletvekili Adayları Gürsel Tekin; İbrahim Kaboğlu; Oktay Aksu, muhtarlar, dernek başkanları katıldı.

Misafirleri selamlayan CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün şunları söyledi: “Cumhurbaşkanımız Muharrem İnce’yle Beykoz’da bayramlaştık. Çok da güzel ve coşkulu oldu. Destek veren herkese çok teşekkür ediyorum. Bu günde çok fazla siyaset konuşmak istemiyorum. Ancak ülkemiz gerçekten yoruldu. Yönetenler de yoruldu. O nedenle bu seçimde barış içinde yaşamayı başaracağız. Muharrem İnce’yi şimdiden tebrik ediyorum ve hayırlı olmasını diliyorum.”

Milletvekili Adayı İbrahim Kaboğlu şunları ifade etti: “Biz bayramları hep barış, kardeşlik ve dayanışma vesilesi olarak gördük. Bugünden sonra seçim gününe kadar dayanışmamızın süreceğini umuyorum. Seçim gününde vereceğimiz oylar cumhurbaşkanlığı seçimine yönelik oylar olsa da aslında anlamı çok daha ötededir. Biz de bu bilinçle çalışmaktayız. 16 Nisan anayasa değişikliği olağanüstü ortam ve koşularda, yapılması gerekmediği halde hatta olağanüstü hal durumunda anayasa değişikliği yapılamayacağı kuralına uyulmaksızın yapıldı. Olağanüstü hal kaldırılmadı. Bunun dışında 3 Kasım 2019’da yapılması öngörülen seçimler hiçbir haklı gerekçe gösterilmeden anayasaya aykırı bir biçimde 24 Haziran’a alındı. Kendi koyduğu kurallara uymayan bir yönetim sadece anayasayı ihlal etmiş olmuyor. Ahlaka da aykırı davranıyor. Seçimde siyasal iktidarın el değiştirmesi anlamında bize geçtiği sırada Türkiye’de şu anda uygulanmayan, askıya alınmış olan anayasa hükümleri kendiliğinden uygulanmaya başlayacaktır. Tarihte hiçbir fiili iktidar kalıcı olmamıştır. Sayın Erdoğan’ın söylediği metal yorgunluk benim anayasa dilinde iktidar zehirlenmesidir. Biz kimseyi devirmeyi amaçlamıyoruz. Demokrasiye inanıyoruz. Türkiye’de demokrasinin yerine gelmesi için AK Parti’nin muhalefetle tanışması gerekir.”

Milletvekili Adayı Gürsel Tekin, “Biz bu düzeni yıkmak istiyoruz. Bu dayatmayı yıkmak için yola çıktık. Tek adam tehlikesiyle karşı karşıyayız. Teklik sadece Allah’a mahsustur. Bu sistemde güvencemiz yoktur. Bu seçimde ülkemizin, çocuklarımızın geleceğiyle ilgili karar alacağız.” diye konuştu.

CHP Genel Sekreteri Akif Hamzaçebi şöyle konuştu: “Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu toplumun ileri gelenleriyle sürekli görüşmeler yapıp, Muharrem İnce’nin iktidar yolunu açmaya; Türkiye’yi aydınlığa taşımaya çalışıyor. Vatandaşlarımızın artık yeni bir iktidar istediğini görüyoruz. Mecliste hangi yasa çıktıysa bu bizim Beykozlularla verdiğimiz mücadelenin sonucudur. Muharrem İnce’nin ve partimizin mücadelesi Türkiye’nin özgürlük ve demokrasi mücadelesidir. Tapu ve imar mücadelesidir. Eğitim seviyesini artırma çabasıdır. Amacımız milli geliri artırmaktır.”

 

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb