reklam
Ana Sayfa Spor, Sür Manşet 21 Haziran 2018 2250 Görüntüleme

Bak: ‘Anadoluhisarı tesis talebi konusunun takipçisiyim’

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak: “ Anadoluhisarı tesis talebi konusu enine boyuna görüşüldü. Tesis talebi hakkında bilgi sahibi hakkında bilgi sahibiyim.” dedi.

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak: “ Anadoluhisarı tesis talebi konusu enine boyuna görüşüldü. Tesis talebi hakkında bilgi sahibiyim.” dedi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen Amatör Spor Kulüplerine nakdi yardım törenine, Anadoluhisarı İdman Yurdu başkanı ve yöneticileri de katıldı. Gençlik ve Spor bakanı ile yapılan görüşmede, Anadoluhisarı Kulübü Başkanı Cenk Nur ve Yönetim Kurulu üyeleri,  Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’dan, Küçüksu çayırında spor tesisi sağlanması ve bu konuda yardımcı olmasını beklediklerini ifade etti. Konuyla ilgili sunulan dosyada farklı iki adet tesis projenin de olduğu toplam 51 sayfalık detaylı bir çalışma sunuldu. Osman Aşkın Bak’a Sarı Yeşil klasik forma hediye edildi.

Toplantıya katılan, İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Ali Düşmez, Anadoluhisarı İdman Yurdu için elinden geleni yapacağını ifade etti. Toplantıda Marmara Üniversitesi Spor Akademisinde bulunan ve şu an kullanıma kapalı olan iki adet futbol sahasının Anadoluhisarı’na devredilmesi hakkında görüşüldü. Bu durumu Hisar Kulübünün ve halkının sıcak karşılayacağı ve böylece Türk Sporunun hizmetine kazandırılacağı dile getirildi.

Cumhurbaşkanı, Erdoğan’ın sporla ve amatör kulüplerle yakından ilgilendiğini,  özellikle tarihi kulüplerimize sahip çıkılması gerektiğini belirten Bak, “Amatör kulüplerin problemleri ile ilgilenilmesi ve hiç bir amatör kulübü kapıda bekletmeden, sorunlarının çözüme kavuşturulması talimatını verdim.” diye konuştu.

 

 

Yorumlar

İlginizi çekebilir

1 MAYIS

1 MAYIS

Tema Tasarım | AnatoliaWeb