reklam
Ana Sayfa Spor, Sür Manşet 7 Haziran 2018 1653 Görüntüleme

Anadoluhisarı, Küçüksu Çayırı’ndaki Yuvasına Dönmek İstiyor

Anadoluhisarı İdmanyurdu Spor Kulübü’nün düzenlediği iftar yemeği Anadoluhisarı Kalesi içinde gerçekleşti.

Anadoluhisarı İdmanyurdu Spor Kulübü’nün düzenlediği iftar yemeği Anadoluhisarı Kalesi içinde gerçekleşti.

Kulüp Başkanı Cenk Nur ve yöneticilerin ev sahipliğinde organize edilen iftara amatör spor kulüpleri temsilcileri, STK temsilcileri ve Anadoluhisarlılar dahil olmak üzere toplamda 400 kişi katıldı.

Davete katılan misafirler ve Hisarlılar, Hoca Mehmet Özer Özalp’in duaları eşliğinde huzurlu bir akşam geçirdi.

Askf Gen. Sek. Yrd. Beykoz Kulüpler Birliği Bşk. Asım Özdemir, Akbaba Spor Kulübü Bşk. Yüksel Kılıç, Yenimahalle Spor Kulübü Bşk. Recayi Çelik, Çubuklu Spor Kulübü Bşk. Coşkun Tosun, Gümüssuyu Spor Kulübü Bşk. Şeref Kurtuluş, Örnekköy Spor Kulübü Bşk. İsmail Türkoğlu, Beykoz Spor Kulübü Bşk. Zeki Aksu, Kanlıca Spor Kulübü Bşk. Ali Esat Yaşar, Rüzgarlıbahçe Spor Kulübü Bşk. Bayram Taşkıranlar ve CHP İlçe Bşk. Aydın Düzgün, MHP İlçe Bşk. Oğuzhan Kahraman, Saadet Partisi temsilcisi, Riva Spor Kulübü Bşk. Yrd. Ömer Akyüz davete katılanlar arasındaydı.

Kulüp Başkanı Cenk Nur, yaptığı açılış konuşmasında, kendilerine destek veren, emeği geçen herkese ve davete katılan misafirlere teşekkür etti. Cenk Nur, yeni yönetimin Hisarlı olmayı ve ruhunu yaşatmayı ve bir aile olmayı önemsediklerini belirtti. Kulübün içerisinde bulunduğu zor durumdan el birliği ile omuz omuza çıkacaklarını söyledi.  Kulüp için yapısal ve sportif projeleri olduğunu ve Hisar ailesinden destek beklediklerini ifade etti.

En önemli projelerinin de Küçüksu Çayırı’nda 2012 tarihinde yıkılan tesislerini ve spor sahalarını tekrar Hisar’a ve Hisarlılara kazandırmak olduğunu dile getiren Başkan Cenk Nur;  “Kendisi de Anadoluhisarı sahasında futbol oynamış olan Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla yıllarca atıl halde duran tarihi Küçüksu Mesire yeri ve er meydanında yapılan çalışmalar Anadoluhisarlıları çok memnun etti.  Fakat Küçüksu’ya yapılan projede spor tesislerinin, futbol, basketbol, tenis kortu vs. olmayışı bizleri çok üzdü. Anadoluhisarı halkı olarak Beykoz Belediyesi ve İBB’den bu spor tesislerinin yeniden çocuklarımıza ve gençlerimize kazandırılmasını temenni ediyoruz. Bu projeler için İBB nezdinde gerekli girişimlere başladık. İBB ve Beykoz belediyesinin desteklerini bekliyoruz.”

Yorumlar

İlginizi çekebilir

4 parti ittifakını açıkladı

4 parti ittifakını açıkladı

Tema Tasarım | AnatoliaWeb