reklam reklam
Ana Sayfa Yazarlar 6.06.2018 1428 Görüntüleme

Eski Siyasi Düzeni Geri İstiyorlar

24 Haziran seçimlerinde bu yazıma Ak Partili olduğumu düşünmeden yazıyorum. Bir partiye oy verirken nelere dikkat etmemiz gerekir;
Oyumuzu kime nasıl vermeliyiz? İlk önce geçmişe gidelim. Eski siyasetçiler bu ülkeye neler yapmışlar? Hangi vaatlerde bulunmuşlar? Hangi sözlerini tutmuşlar? İlk önce ülkesini mi düşünmüş menfaatini mi? Milli bir siyaset mi izlemiş? Türkiye Cumhuriyetine nasıl hizmette bulunmuş? Vaatlerinin hangisini yerine getirmiş?

Şu vaatleri hatırlıyor musunuz;  “iki anahtar vereceğim, kim ne veriyorsa beş katı ya da iki katını vereceğim… Vs. Ne vaatlerdi değil mi? Ülkeye ne yapıldı?
SORU: Neden Avrupa’nın 70-80 yıl önce yaptığı yollar, tüneller, alt yapı, milli savunma saymakla bitmez yatırımları bizde niye yapılmadı?
CEVAP: Bizi yöneten eski liderler bu hizmetleri yapmış olsaydı Türkiye’nin şuanda ki ekonomisini siz düşünün. Çok dallandırmayacağım.
24 Haziran seçimlerinde hangi partiye oy verilmesiyle ilgili ilkeler:
-Kim ne vaatte bulunuyor?
-Hangi projeleri sunuyor?
-Türkiye Cumhuriyetini diğer Avrupa ve Dünya ülkeleri arasına yükseltecek sunumları var mı?
-İstihdamı artıracak sunumları var m?
-Sundukları projeler yerine getirilebilir projeler mi?
Oysa sunabilecekleri proje bile yok. İnanılır gibi değil Türkiye Cumhuriyetini yönetecek liderlerin projeleri yok. 5 yıllık 20 yıllık 30 yıllık 50 yıllık projelerden bahsetmiyor. (Bunu ancak parti yapıyor.) 1 yıllık 2 yıllık 3 yıllık projeleri yok.

Araba devrildikten sonra yol gösteren çok olur. Araba devrilmeden yani Türkiye Cumhuriyeti bu iktidarında ne yaptığını bilen, uzun zamanlı projeleri olan ülkeyi yönetebilecek kadrolarıyla en önemli nerdeyse 24 saat çalışan lideriyle yani Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’la, Türkiye’yi zirveye taşıyacağına eminim. Ahtım olsun ki, davam için ülkem için Cumhurbaşkanlığı seçimi için,oyum AK PARTİ olacaktır. Etraf zihni kirli insanlarla dolu. Ahtım olsun oyum Recep Tayyip Erdoğan’dır.
Sevgi ve Saygılar

Yorumlar

İlginizi çekebilir

TRABZONSPOR

TRABZONSPOR

Tema Tasarım | AnatoliaWeb