reklam reklam
Ana Sayfa Siyaset, son dakika, Sür Manşet 31 Mayıs 2018 1992 Görüntüleme

Akdağoğlu: ‘Kutuplaşmaya mahal verecek her türlü durumdan kaçınmalıyız’

Saadet Partisi İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Mehmet Fatih Akdağoğlu, “15 Temmuz’da babası şehit olan bir çocuk bugün farklı görüşte diye çok rahatça hain olarak nitelendirilebiliyor. Ben bunun birileri tarafından bilinçli olarak yapıldığını düşünüyorum. Kutuplaşmaya mahal verecek her türlü durumdan kaçınmalıyız.” diye konuştu.

Saadet Partisi İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Mehmet Fatih Akdağoğlu, “15 Temmuz’da babası şehit olan bir çocuk bugün farklı görüşte diye çok rahatça hain olarak nitelendirilebiliyor. Ben bunun birileri tarafından bilinçli olarak yapıldığını düşünüyorum. Kutuplaşmaya mahal verecek her türlü durumdan kaçınmalıyız.” diye konuştu.

Saadet Partisi 27. Dönem Milletvekili ve İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Mehmet Fatih Akdağoğlu Beykoz Olay Gazetesiyle gerçekleştirdiği söyleşide adaylık süreci hakkında bilgi verdi. Ülkenin durumunu değerlendiren Milletvekili Adayı Mehmet Fatih Akdağoğlu, Beykoz’la ilgili düşüncelerini aktardı.

DIŞ POLİTİKAYA BAKILDIĞINDA İYİ DURUMDA BİR TANE KOMŞUMUZ KALMADI

Mehmet Fatih Akdağoğlu şöyle konuştu: “Üç kuşaktır Milli Görüşçü bir aile geleneğinden geliyoruz. Kendi irademle gidip bir adaylık beyanatım yok. Memleketimiz zor bir süreçten geçiyor. Ben 37 yaşımdayım. Hiçbir zaman bu kadar karamsar olmamıştım. Darbe kalkışmaları, ekonomimizle ilgili kötü gidişat. Dış politikaya bakıldığında iyi durumda bir tane komşumuz kalmadı. Irak 4’e bölündü, Suriye yıllardır iç savaş yaşıyor, Libya 40’a bölündü. Sıranın bize geldiği düşünülebilir. Çocukluğumuzda Erbakan Hoca bunları çok anlattı. O zaman biraz daha uzaktı. Ama şu an içinde yaşıyoruz. Bununla alakalı yöneticilerimiz tarafından üretilen politikalar çok isabetli değil.”

HEP BİRLİKTE TAŞIN ALTINA ELİMİZİ KOYUP KATKIDA BULUNMALIYIZ

“Biz bin yıldır bu topraklarda kardeşçe yaşayan insanlar olarak bugün geldiğimiz noktada, kutuplaşmış durumdayız. Biz 15 Temmuz’da Türkiye olarak hep beraber omuz verip memleketimizi kurtardık.15 Temmuz’da babası şehit olan bir çocuk bugün farklı görüşte diye çok rahatça hain olarak nitelendirilebiliyor. Ben bunun birileri tarafından bilinçli olarak yapıldığını düşünüyorum. Kutuplaşmaya mahal verecek her türlü durumdan kaçınmalıyız. Biz siyasi partiler arasında 16 yıldır devletten hiçbir destek almadan tamamen bu davaya gönül veren arkadaşlarımızın küçük destekleriyle faaliyetlerini yürüten bir siyasi hareketiz. Ülke olarak başımıza nasıl bir şey geldiğinde hep beraber sokaklara dökülebiliyorsak, şimdi de hep birlikte taşın altına elimizi koyup katkıda bulunmalıyız. “

SAHİP OLDUĞUMUZ SİYASİ ANLAYIŞIN BEYKOZ’DA HAKİM OLMASI İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ

Fatih Akdağoğlu sözlerini şöyle tamamladı: “Ben Bursa’da doğdum ve küçük yaşta Beykoz’a geldim. İstanbul’da başka bir yerde yaşayabileceğimi düşünemiyorum. Beykoz’a mesleğim icabı bazı hizmetlerim oldu ama yeterli değil. Beykoz bulunduğu konum ve sahip olduğu doğasıyla en güzel hizmetleri hak eden bir yer. Bizim belediye seçimlerine yönelik şimdiden başlattığımız çalışmalarımız var. Sahip olduğumuz siyasi anlayışın Beykoz’da hakim olması için elimizden geleni yapacağız.”

MEHMET FATİH AKDAĞOĞLU KİMDİR

Bursa’da 1982 yılında doğan Mehmet Fatih Akdağoğlu, eğitimini İnşaat Mühendisliği dalında Yüksek lisans yaparak tamamladı.

Millî Görüş’ün çeşitli kurum ve kademelerinde görev alan Akdağoğlu, Yeni Bir Dünya İş Adamları Derneği ve Temiz Toplum Derneğinde Genel Başkan Yardımcılığı, Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığı İl Yönetim Kurulu Üyeliğini ’de sürdürmektedir. Akdağoğlu, evli ve bir çocuk babasıdır.

 

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb