reklam reklam
Ana Sayfa Eğitim, Sür Manşet 26 Mayıs 2018 2072 Görüntüleme

TÜGVA Beykozlu liselileri doğa kampına götürüyor

Türkiye Gençlik Vakfı, Beykoz lise gençliğini Saros Körfezi'nde ücretsiz doğa kampına götürüyor.

Türkiye Gençlik Vakfı, Beykoz lise gençliğini Saros Körfezi’nde ücretsiz doğa kampına götürüyor.

Türkiye Gençlik Vakfı, geleceğin gençliğinde ahlak, maneviyat ve bilgi birikimiyle yer alıp, çevresine de farkındalık katacak faydalı bireyler yetişmesine katkı sağlamak amacıyla düzenlediği doğa kampıyla gençlerin yaz tatillerini dolu dolu geçirmelerini hedefliyor.

Gençler; çeşitli sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle unutamayacakları bir kamp yaşayacaklar.

Doğa kampı süresince oyunlar oynayacak, arkadaşlık ve kardeşlik bağlarını güçlendirecek olan gençler nezih ortamlarda eğlenerek öğrenecekler, tatillerini de hoşça geçirip unutulmayacak anılar biriktirerek bu manevi atmosfere dahil olacaklar.

Saros Körfezi’nde “Her şey idmanlı ve bilinçli bir nesil için” sloganıyla düzenlenen kamp 26 Ağustos ile 1 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

TÜGVA doğa kampına katılacak gençler, yapılacak olan spor etkinlikleriyle kendilerini daha  zinde hissederek, sosyal faaliyet, kitap okuma ve seminerlerle de bilinçli birer bireyler haline gelecekler.

Kampa katılan gençlerin yapacağı sportif faaliyetler arasında yüzme, mini golf, canlı langırt, macera parkuru, futbol, voleybol, mangala, mas güreşi, oryantiring, halat çekme, kamp ateşi ve satranç gibi faaliyetler bulunuyor.

Doğa kampına, 8. sınıf mezunları, 9. sınıf, 10. sınıf, 11. sınıf, 12. sınıf mezunları katılabilecek.

TÜGVA Beykoz Temsilcisi Ekrem Tuncer yaptığı açıklamada yoğun eğitim-öğretim dönemi sonrası gençlerin eğlenerek öğrenecekleri öte yandan stres atabilecekleri bir ortam oluşturduklarını ve gençleri bu kamplara beklediklerini söyledi.

İrtibat: Recep Soylu – 0 533 547 40 72

http://Başvuru linki: http://portal.tugva.org/liseistanbulkamp.aspx

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb