reklam reklam reklam
Ana Sayfa Siyaset, son dakika, Sür Manşet 22 Mayıs 2018 1612 Görüntüleme

İYİ Parti Kanlıca ’da esnaf ziyareti gerçekleştirdi

İYİ Parti Beykoz İlçe Başkanı Akif Taşdemir ve yönetimi Kanlıca Mahalle Başkanı Demet Erel ve Kanlıcalı kadınlarla birlikte esnaf ziyaretinde bulundu.

İYİ Parti Beykoz İlçe Başkanı Akif Taşdemir ve yönetimi Kanlıca Mahalle Başkanı Demet Erel ve Kanlıcalı kadınlarla birlikte esnaf ziyaretinde bulundu.

Seçim çalışmalarına aralıksız devam eden İYİ Parti Beykoz İlçe Teşkilatı iftardan sonra İlçe Başkanı Akif Taşdemir önderliğinde Kanlıca Mahalle Başkanı Demet Erel ve Kanlıcalı kadınlarla birlikte esnafı ziyaret ettiler.

Esnafın yanı sıra kahvehane, Cafe, taksi durağı ve Kanlıca Meydanı’nda ki vatandaşlara broşür dağıtan İYİ Partililer, Meral Akşener’in selamını ileterek İYİ Parti hakkındaki düşüncelerini sordular.

Vatandaşlardan gelen olumlu cevap karşısında mutlu olan İYİ Parti Beykoz İlçe Başkanı Akif Taşdemir vatandaşlara “Hiç merak etmeyin sizler bize destek verdiğiniz sürece biz bu seçimi kazanacağız.”

İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener’in vaatlerinden bir kaçını da vatandaşlara ileten Taşdemir, “ Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanı adayımız Meral Hanımın sizlere bir sözü var. Genel Başkanımız Meral Akşener’in Cumhurbaşkanı seçilmesi halinde 4,5 milyon borç takibinde olan İşsizlerin yaşlıların, öğrencilerin, gazi ve şehit yakınlarının bir defaya mahsus borcu silinecek ve makam araçlarını satıp, elde edilen 8 milyar lirayı da işsizlere dağıtacağız ve bunlar İYİ Parti iktidarında yapacaklarımızdan sadece ikisi. En önemlisi herkes özgür olacak kimseyi ayrıştırmayacağız. Düşüncelerinizi korkmadan özgürce dile getirebileceksiniz.”diye konuştu.

 

Yorumlar

İlginizi çekebilir

HOCALI SOYKIRIMI

HOCALI SOYKIRIMI

Tema Tasarım | AnatoliaWeb