reklam
Ana Sayfa Genel, son dakika, Sür Manşet 15 Mayıs 2018 2600 Görüntüleme

İHH Beykoz Temsilciliği yetim çocuklar için şenlik düzenledi

Temsilciliği’nin Öncülüğünde, Beykoz Kaymakamlığı, Beykoz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Beykoz Belediyesi’nin ortaklaşa düzenlediği “ Cennetin Çocukları  ” ana temalı ‘Yetim Gülerse Dünya Güler’ felsefesi ile yetim öğrenci şenliği düzenlendi.

Dünyanın birçok bölgesinde bulunan yetim çocuklara yardım etmek amacıyla yetimlere yönelik yardım faaliyetleri düzenleyen İHH İnsani Yardım Vakfı Beykoz Temsilciliği’nin Öncülüğünde, Beykoz Kaymakamlığı, Beykoz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Beykoz Belediyesi’nin ortaklaşa düzenlediği “ Cennetin Çocukları  ” ana temalı ‘Yetim Gülerse Dünya Güler’ felsefesi ile yetim öğrenci şenliği düzenlendi.

12 Mayıs 2018 Cumartesi günü Beykoz Kaymakdonduran piknik alanında yetim öğrenciler, aileleri ve gönüllü aileler ile düzenlenen piknik organizasyonu, çocukların eğlence dolu bir gün yaşamalarını sağladı.

Kaymak Donduran Mesire Alanın ‘da düzenlenen pikniğe AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Manolya Demirören Tekin, Belediye Meclis Üyesi Nevzat Oral, Ensar Vakfı Beykoz Şube Başkanı ve AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Deniz Soytemiz, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Necla Çağlayan, Beykoz Millî Eğitim Şube Müdürü Ahmet Güner, İHH İnsani Yardım Vakfı Genel Başkan Yardımcısı Bekir Gür, İHH İnsani Yardım Vakfı İl Başkan Yardımcısı Recai Keskin, İHH Beykoz Temsilciliği Başkanı Uğur Yoleri, Beykoz STK Temsilcileri, İHH Beykoz Gönüllüleri yönetim kurulu üyeleri, Genç İHH, Kadın Kolları, gönüllüler, yetim çocuklar ve yakınları katıldı.

Sabahın erken saatlerinde servislerle piknik alanına gelen öğrenciler ve aileleri, güne güzel bir kahvaltıyla başladılar. Birlikte eğlenceli vakit geçiren aileler de çocuklarla oyunlar oynayıp günün tadını çıkardılar.

Birçok oyunun oynandığı piknikte çocuklara yönelik eğlenceli yarışmalar da düzenlendi. İçerisinde tekerlemeler, bilgi yarışmaları, balon patlatma, şarkı eşliğinde stop gibi yarışmaların bulunduğu etkinliklerden sonra kazanan kazanmayan bütün çocuklara hediyeler verildi.

Çocuklara pamuk şeker, yüz boyama, patlamış mısır ve şişme lunapark stantlarının kurulduğu alanda bir de güzel hediyelerin dağıtıldığı çekiliş gerçekleştirildi.

AK Parti Milletvekili Metin Külünk, Beykoz Belediyesi Başkan Yardımcısı Manolya Demirören Tekin ve Beykoz İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Necla Çağlayan’ın yaptıkları çekilişlerde bisikletten bilgisayara kadar pek çok hediye sahiplerini buldu. Hep birlikte yenen öğle yemeğinin ardından tüm katılımcılara özel hediyeler takdim edildi.

İHH Beykoz Temsilciliği Başkanı Uğur Yoleri Cennetin Çocukları Piknik Şöleni hakkında konuşmalar yaptı ve son olarak Şölene destek veren herkese teşekkür etti.

Beykoz Müftülüğü ’nün ailelere hediye olarak gönderdiği Kuran-ı Kerimler duygu dolu anların yaşanmasına vesile oldu. İyi dilek, temenni ve dualarla devam eden etkinlik sonrasında tüm katılımcılar servislerle evlerine bırakıldı.

 

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb