reklam reklam
Ana Sayfa Siyaset, Sür Manşet 30 Nisan 2018 2356 Görüntüleme

Beykoz’un genç vekil adayı Fuat Aytaç

Uzun yıllar Beykoz Belediyesi’nin çeşitli birimlerinde başarılı şekilde görev yapan Endüstri Mühendisi Fuat Aytaç, AK Parti'den milletvekili aday adayı oldu.

Uzun yıllar Beykoz Belediyesi’nin çeşitli birimlerinde başarılı şekilde görev yapan Endüstri Mühendisi Fuat Aytaç, AK Parti’den milletvekili aday adayı oldu.

AK Parti Beykoz Gençlik Kolları ile siyasete atıldıktan sonra uzun yıllar Beykoz Belediyesi’nin çeşitli birimlerinde başarılı şekilde görev yapan Endüstri Mühendisi Fuat Aytaç, AK Parti’den 27. Dönem milletvekili aday adayı oldu.

Türkiye, 24 Haziran 2018’de Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için sandığa gidecek. Ülke genelinde olduğu gibi Beykoz’dan da aday adaylığı başvuruları yapılıyor. 2006 – 2009 yılları arasında AK Parti Beykoz İlçe Gençlik Kolları’nda yönetim ve yürütme kurullarında görev yapan Fuat Aytaç, gençliğin siyasette daha fazla söz sahibi olması gerektiğini söyleyerek adaylık başvurusunu yaptı.

Beykoz’un Gümüşsuyu Mahallesi’nde doğup büyüyen Aytaç, gençlik kollarında başladığı siyasete memuriyet dolayısıyla bir süre ara verdi. Abant İzzet Baysal Üniversitesi Endüstriyel Elektronik Bölümü ile Okan Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü’nü bitiren Aytaç, Okan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Mühendislik Yönetimi Bölümü tezli yüksek lisans programına devam ediyor.

Reklam, tanıtım ve organizasyon gibi alanlarda hizmet veren bir ajans kuran Fuat Aytaç, “Siyaset gençleşiyor Büyük TÜRKİYE güçleniyor” sloganıyla 24 Haziran’da yapılacak Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için AK Parti’den milletvekili aday adayı oldu. Adaylık başvurusunda Aytaç’ı yalnız bırakmayarak başarı dileklerini ileten AK Parti Beykoz İlçe Başkanı M. Hanefi Dilmaç gençlerin her zaman yanında olduklarını söyledi.

 

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb