reklam reklam reklam
Ana Sayfa Siyaset, son dakika, Sür Manşet 22 Nisan 2018 1950 Görüntüleme

AK Parti Kadın Kolları Gaye Zayıf’la devam kararı aldı

AK Parti Beykoz Kadın Kolları 5. Olağan kongresi gerçekleşti.

AK Parti Beykoz Kadın Kolları 5. Olağan kongresi gerçekleşti.

Ahmet Mithat Efendi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen kongrede tek aday olan Gaye Zayıf yeniden başkanlığa seçildi.

Divan Başkanlığı görevini Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Manolya Demirören Tekin’in yürüttüğü 5. olağan kongrede, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kadınlara mesajı misafirlerle paylaşıldı.

Kongreye Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya’nın yanı sıra AK Parti İstanbul İl Başkanı Şeyma Döğücü, İstanbul Milletvekili Hurşit Yıldırım, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek ve eşi Ayşe Çelikbilek, Beykoz İlçe Başkanı Hanefi Dilmaç ve eşi Filiz Dilmaç, Beykoz eski İlçe Başkanı Mustafa Gürkan, Antalya Bilim Üniversitesi Rektörü İsmail Yüksek ve partililer katıldı.

ZAYIF: “BİZLERE DÜŞEN ELİMİZİ DEĞİL GÖVDEMİZİ TAŞIN ALTINA KOYMAKTIR”

Misafirleri selamlayan Gaye Zayıf şunları söyledi: “Siyasette biz de varız diyerek çıktığımız bu yolda, karşılaştığımız hiçbir engel bizi yıldırmadı, aksine güçlenerek çıktık. Ülke olarak, ümmet olarak zor bir süreçten geçiyoruz. Dünyanın dört bir yanında inananlar zulüm görürken, insan hakları ihlal edilirken, zalimin zulmüne yedi düvel sessiz kalırken, mazlumların umudu Cumhurbaşkanımız bu zulmün ortağı olmayı reddederek, bu ağır yükün altına girmiştir. Şuur sahibi her insan bilir ki, harp meydanlarında da, okul sıralarında da, her alanda da savaş hak ile batıl arasındadır. Üstad Necip Fazıl’ın da dediği gibi her şey akar, su, tarih, yıldız insan ve fikir. Oluklar çift, birinden nur akar birinden maalesef kir. Şimdi bizlere düşen bu davada fert fert elimizi değil gövdemizi taşın altına koymaktır.”

ÇELİKBİLEK: “BİZ BİRBİRİNİ TAMAMLAYAN BİR TOPLULUĞUZ”

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, “Beykoz’da metal yorgunluk olmadığını hem ana kademe kongresinde gösterdiniz, hem gençlik kongresinde gördük. Biz birbirini tamamlayan bir topluluğuz. Bu ekibin hangi kademesinin başarısı olursa bu hepimizin başarısıdır. Başarımızı artırmak için gayret edeceğiz. 24 Haziran bir fırsat. 24 Haziran’da Türkiye’de yeni bir dönem başlatacağız.” diye konuştu.

 DİLMAÇ: “SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZIN MEMNUNİYETİ BANA BİR ŞEKİLDE İLETİLDİ”

İlçe Başkanı Hanefi Dilmaç şunları ifade etti: “Sadece iki teşekkürde bulunmak istiyorum. Bir önceki ilçe başkanımız bana çok aktif, çok heyecanlı bir teşkilat bıraktı. Sayın Cumhurbaşkanımızın memnuniyeti bana bir şekilde iletildi. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Bu heyecanınızın 24 Haziran’a kadar devam etmesini istiyorum.”

YILDIRIM: “24 HAZİRAN BİR ÜMMETİN KADERİDİR”

Milletvekili Hurşit Yıldırım şunları dile getirdi: “15 Temmuz hain darbe girişimi karşısında demokrasimiz için, devletimizin bekası için canını siper eden tüm Beykozlulara teşekkür ediyorum. Ak Parti hareketi kendini her gün tazeleyen, modern dünyanın tüm sorunlarına çare bulan büyük bir felsefenin ismidir. Ak Parti sadece bir parti değildir. Aynı zamanda bir demokrasi mücadelesidir. 24 Haziran bir ümmetin kaderidir.”

DÖĞÜCÜ: “BİZ BİR DAVAYIZ”

İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Şeyma Döğücü, “Şimdi bir yenilenme olacak ve Beykoz’da bu birlikteliğin çok daha canlı bir şekilde sahalara yansıdığını göreceğiz. Beykoz’a ve hanımlarına çok güveniyorum. Biz sadece bir siyasi parti hareketi değiliz. Biz bir davayız.” dedi.

KAYA: “SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZ GİBİ VİZYONER BİR LİDERE SAHİP OLDUĞUMUZ İÇİN DE ÇOK ŞANSLIYIZ”

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya şöyle konuştu: “Kadın olmak demek yeri geldiğinde 15 Temmuz gecesi olduğu gibi bedenini tankların önüne siper ederek canını hiçe saymak demek. 15 Temmuz gecesi özellikle Beykozlu kardeşlerimizin ve en önde de teşkilat mensuplarımızın Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne erkenden giderek hain darbe girişimini engellemeleri unutulmayacak. Sayın Cumhurbaşkanımız gibi vizyoner bir lidere sahip olduğumuz için de çok şanslıyız. Sizler eğer tüm evlerin kapılarını çalarsanız, tüm gönüllere girmek üzere o evlere girerseniz ve 15 yıldır yaptıklarımız ve bu ülkenin kaderi için seçimin önemini anlattıkça yüksek bir oy oranıyla seçimi alacağız. Birliğimizi, beraberliğimizi artırmak zorundayız. Kalp kırmak yok. Bu dönem daha fazla gönül kazanıp kazanacağız.”

Yeni Kadın Kolları yönetimi şu isimlerden oluştu:

Başkan Gaye Zayıf

Hatice Turp

Müslüme Albayrak

Cemile Özdemir

Ayşe Gülşen Özaltan

Sevinç Buruk

Türkan Karakaş

Yasemin Doğan

Nurten Arslan

Nermin Dalka

Günnur Seçer

Nilgün Türkyaşar

Yasemin Tanyıldızı

Nihayet Kandemir

Zaile Akgün

Hünkar Başer

Aysun Keçeci

Selda Sevinç

Nebiye Çakmak

Elif Nur Kalay

Büşra Yıldırım

Ayşe Koral

Göknur Güneri

Tuğba Ata

Rukiye Aydemir

İl Delegesi Asil

Manolya Demirören Tekin

Gaye Zayıf

Ayşe Çelikbilek

Elif Öksüz

Fulya Telli

Sevim Gülşen

Filiz Dilmaç

Nevin Çalışkan

Necla Sümer

Zehra Sürer

Tuna Akyüz

Hatice Turp

Müslüme Albayrak

Nebiye Çakmak

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb