reklam
reklam reklam reklam
Ana Sayfa Siyaset, Sür Manşet 19 Nisan 2018 1569 Görüntüleme

Saadetli Sevim: Erken seçim kararı tükeniş göstergesi

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Dr. Abdullah Sevim, erken seçim kararını değerlendirdi. Sevim karar için “AK Parti’deki metal yorgunluğunun bir tükeniş hikayesine dönüştüğünün en büyük göstergesidir” dedi.

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Dr. Abdullah Sevim, erken seçim kararını değerlendirdi. Sevim karar için “AK Parti’deki metal yorgunluğunun bir tükeniş hikayesine dönüştüğünün en büyük göstergesidir” dedi.

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Dr. Abdullah Sevim, 24 Haziran erken seçimlerine dair açıklamalarda bulundu. Türkiye’nin 2 ay gibi kısa bir süre içerisinde seçimlere gideceğine dikkat çeken Sevim, “Bu erken değil baskın seçimdir. Bu seçim tarihi, AK Parti ve cumhur ittifakının ne kadar paniklediğinin açığa çıkmasıdır. Uyum yasaları bile çıkmadan açıklanan bu tarih, AK Parti’deki metal yorgunluğunun bir tükeniş hikayesine dönüştüğünün en büyük göstergesidir. Bu kararı alarak aslında lisan-ı hal ile diyorlar ki bizim ülkeyi artık 2 ay bile yönetebilecek gücümüz yok” şeklinde konuştu.

Seçimlere hazırız

İktidarın neredeyse bütün işleri normal yollardan gerçekleştiremediğini ifade eden Başkan Sevim, “Anormal şeyler yapmak ve milleti şaşırtmak maalesef bu iktidar için normal ve sıradan oldu. Şimdi de OHAL’de seçimlere gidiyoruz. Ancak hangi şartta olursa olsun biz seçimlere hazırız. Milletimize hayırlı olsun” diye konuştu.

Saadet iktidarına öncülük edeceğiz

Baskın seçimi beklediklerini ve bunun için seçimlere hazırlıklı olduklarına da vurgu yapan Dr. Sevim, “Baskın seçimi bekliyorduk. Hatta Genel Başkanımız Sayın Temel Karamollaoğlu bunu geçtiğimiz Ağustos ayı içerisinde kamuoyu ile de paylaşmıştı. Buradan hareketle Genel Merkezimiz bir süredir Türkiye sathında çalışmalarını yürütüyordu. Biz de İstanbul teşkilatları olarak, kongrelerimizi tamamlayarak, çalışmalara başlamıştık. Şimdi 39 ilçemizdeki tüm teşkilatlarımızla yoğun bir çalışma temposuna gireceğiz ve İstanbul olarak Saadet iktidarına öncülük edeceğiz. Çünkü Saadet Partisi bu toprakların özüdür, ruhudur, mayasıdır. Kardeşliğin, birlik ve beraberliğin teminatıdır” dedi.

 

 

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb