reklam
reklam reklam reklam
Ana Sayfa Genel, Sür Manşet 14 Nisan 2018 2080 Görüntüleme

Belediye Çalışanları Miraç Gecesi İçin Kandilleşti

Hz. Muhammed (s.a.s.)’in Cenab-ı Allah'ın huzuruna çıktığı mübarek gece olan Miraç Kandili dolayısıyla Beykoz Belediyesinde kandilleşme programı yapıldı.

Hz. Muhammed (s.a.s.)’in Cenab-ı Allah’ın huzuruna çıktığı mübarek gece olan Miraç Kandili dolayısıyla Beykoz Belediyesinde kandilleşme programı yapıldı.

Belediye Başkan yardımcıları Salim Öztürk, Yakup Özbek, Tacettin Aksu ve birim müdürlerinin hazır bulunduğu kandilleşme heyeti tarafından personele gülsuyu, kandil simidi ve lokum ikramı yapıldı.

Başkan Çelikbilek, “İslam Âlemi ve tüm insanlığın miraç kandili mübarek olsun

 Kandillerin af, mağfiret, muhabbet kaynağı olduğunu hatırlatan Başkan Yücel Çelikbilek, “Mübarek üç ayların ilki olan Recep ayı içerisinde yer alan Miraç Kandili en önemli gecelerden biridir. Miraç Kandili, Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed’in (s.a.v.) göğe yükseldiği ve 5 vakit namazın farz kılındığı gece olması sebebiyle önemlidir. Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a.v.) Efendimizin rahmet dolu kutlu miraç yolculuğunun yıldönümünde her zamankinden fazla akrabalarımızı, sevdiklerimizi, komşularımızı, devletimizi, milletimizi ve askerlerimizi hatırlayıp dua edelim. Bu duygu ve düşüncelerle başta Beykozlu hemşerilerimiz olmak üzere ülkemiz, İslam Âlemi ve tüm insanlığın Miraç Kandili’ni kutlar, hayırlara vesile olmasını temenni ederim.” diye konuştu.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb