reklam
Ana Sayfa Siyaset, son dakika, Sür Manşet 13 Nisan 2018 1969 Görüntüleme

AK Gençlik Cumhurbaşkanı Erdoğan’la Beykoz’da kandilleşti

AK Parti Beykoz Gençlik Kolları Başkanı Furkan Çeliker ve beraberindekiler Beykoz'a Abraham Paşa Av Köşkü’ne gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın aracının önünü keserek kandilleştiler.

AK Parti Beykoz Gençlik Kolları Başkanı Furkan Çeliker ve beraberindekiler Beykoz’a Abraham Paşa Av Köşkü’ne gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın aracının önünü keserek kandilleştiler.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı İsmail Kahraman ile birlikte Beykoz’a Abraham Paşa Av Köşkü’ne geldiği sırada AK Partili gençler tarafından aracının önü kesildi.

AK Parti Beykoz Gençlik Kolları Başkanı Furkan Çeliker, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a kendisini tanıtarak Miraç Kandilini kutladı.

Aynı zamanda çok heyecanlı olduğunu dile getiren Çeliker, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘Nereden haber aldınız?’ sorusuna ‘Arkadaşlar bilgi verdi’ diye cevap verdi.

Bu diyalog sonrası aracından inen Erdoğan, gençlerle kandilleşerek hatıra fotoğrafı çektirdi. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Abraham Paşa Av Köşkü’nde kendisi için çalışma ofisi yaptırmayı planladığı söyleniyor.

 

 

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb