reklam
Ana Sayfa Genel, son dakika, Sür Manşet 9 Nisan 2018 1693 Görüntüleme

Paşalı, Gedik ve Gülerer ailelerinde baba acısı

Beykozlu İş Adamı Zeki Paşalı’nın kayınpederi ve arkadaşım Nuray Gülerer’in değerli babası Hasan Gedik vefat etti.

Beykozlu İş Adamı Zeki Paşalı’nın kayınpederi ve arkadaşım Nuray Gülerer’in değerli babası Hasan Gedik vefat etti.

Paşalı Marketler Zinciri Sahibi Zeki Paşalı kayınpederi ve arkadaşım Nuray Gülerer’in değerli babası Hasan Gedik (83) vefat etti. Merhumun cenazesi Beykoz Merkez Camii’nde öğlen namazını müteakip kılınan cenaze namazı sonrası Şahinkaya Mezarlığına defnedildi.

 

Paşalı, Gülerer ve Gedik ailelerinin başsağlığı dileklerini kabul ettiği cenaze törenine;  Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Salim Öztürk, Beykoz Kent Konseyi Başkanı Emin Yavuz, Ak Parti Beykoz İlçe Başkan Adayı Hanefi Dilmaç, CHP Beykoz eski İlçe Başkanlarından İsmet Konca, Metin Çanak ve Bahadır Yavuz, Beykoz Belediye Başkan Danışmanları Ali Zengin ve Muhammed Küçükkonuklar,  Beykoz Polis Hizmetlerini Destekleme Derneği Başkanı Birzat Mermer,  Beykoz Rizeliler Dernek Başkanı Mikail Akyıldız, Turnacıoğlu Telekominikasyon’un Sahibi Mustafa Turnacı, Hedef AVM Sahibi Murat Günday ile ailelerin sevenleri katıldı.

 

Cenaze defin işlemlerinin ardından aile, Beykoz Merkez’de ki Paşasofrası’ nda misafirlerine ikramda bulundu.

Arkadaşımız Zeki Paşalı ve eşine, Nuray Gülerer’e ve Gedik ailesine başsağlığı diler, Merhum Hasan Gedik’e Yüce Allahtan Rahmet Dileriz.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb