reklam reklam reklam
Ana Sayfa Genel, son dakika, Sür Manşet 3 Nisan 2018 3191 Görüntüleme

MİNİ HAL, YERLİ TOHUMA SAHİP ÇIKIYOR

Ürünlerini yerli üreticiden, köylülerden temin eden Mini Hal, yerli tohuma sahip çıkıyor.

Ürünlerini yerli üreticiden, köylülerden temin eden Mini Hal, yerli tohuma sahip çıkıyor.

Kavacık Mahallesi Okul Caddesinde 2000 yılından beri hizmet veren Mini Hal’de sebze, meyvenin yanı sıra kuruyemiş, kahvaltılık, günlük ev yapımı tatlı ve zeytinyağlı dolma da bulunabilecek ürünler arasında yer alıyor.”

“Mini Hal’de yılın her zamanında istenilen meyve ve sebzeyi temin etmek mümkün. Müşteriler çeşitlerin bol, taze ve günlük olduğunu; çocuklarına güvenle yedirebildiklerini; birinci sınıf hizmet sunulduğunu; güler yüzle karşılandıklarını söylüyorlar.

Mini Hal’e gerçekleştirdiğimiz ziyarette İşletmeci Hakan Acar sundukları ürünlerin kalitesi ve müşterilerine verdikleri önem hakkında şöyle konuşuyor: “2000 yılından beri burada bu hizmeti veriyoruz. 1969’dan beri bu işlerle meşgulüz. 20 yıllık Beykozluyuz. Beykoz’umuzu çok seviyoruz. Beykoz Belediye Başkanımızı çok seviyoruz; samimiyetine çok inanıyoruz. Beykoz halkını çok seviyoruz.”

“Müşterilerimizin içerisinde futbolcu arkadaşlarımız Demirören Grubu Koç Grubu Aziz Yıldırım Bey gibi isimler var, hepsi bizi tercih ediyor.  Müşterilerimizle aramızda dostluk ilişkisi var. Sabah 8.00’den gece 01.00’e kadar hizmet veriyoruz. Akşam saatlerinde de evlere servis hizmetimiz var.”

“Yöresel ürünler tercih ediyoruz. Köylülerden almayı tercih ediyoruz. Üzerine organik yazmıyoruz ama doğal olduğunu söylüyoruz. Ağ balığı ile olta balığı bir mi? Meyvede sebzede en büyük zenginlik, işçilik,  biz bu konuda çok hassas ve dikkatliyiz. Ürünlerimiz 81 vilayetin gerçekten ana merkezi olan Bayrampaşa’da toplanıyor. İlaçlanmamış, tarım zehri atılmamış ürünleri tercih ediyoruz.

Örnek verecek olursak; bizde, Amasya elmasının dışında veya içinde kurt yoktur ama kasasında vardır. Biz onları ayıklıyoruz; müşterimize göstermiyoruz. En çok sattığımız ürünler yerli tohumlar. Orijinalliği bozulmamış, lezzeti daha güzel, kokusu daha güzel, dayanıklılık ömrü daha uzun olduğu için yerli tohumu tercih ediyoruz.”

“Bunun dışında yaklaşık 700 kalem ürünümüz var. 4 mevsim her türlü meyveyi, sebzeyi Şili’den; İspanya’dan; Peru’dan hangi bölgede oluyorsa o bölgeden getirtiyoruz.”

“Bizim babamız bize şunu öğretmiştir, işini düzgün, dürüst yapacaksın doğru ve helal kazanacaksın bizim ana temamız bu bunu samimi olarak söylüyorum müşteriye bakarken bir aile gibi bir dost gibi candan ve içten davranıyoruz. Bizim için en büyük zenginlik, müşterinin güvenini kazanmak.”

Evlere Servisimiz vardır

Adres: Kavacık Mahallesi Okul Caddesi No: 18 Kavacık – Beykoz/İstanbul

TEL: 0216 425 19 96

: 0216 537 07 17

GSM: 0533 765 75 35

www.minihal.com

 

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb