reklam
reklam reklam reklam
Ana Sayfa Spor, Sür Manşet 23 Mart 2018 1804 Görüntüleme

BEYKOZ BELEDİYESPOR MERZİFON MAÇINA KİLİTLENDİ

Türkiye Erkekler Hentbol Süper liginde mücadele eden Beykoz Belediyespor hafta sonunda kendisi açısından son derece önemli bir müsabakaya çıkacak.

Türkiye Erkekler Hentbol Süper liginde mücadele eden Beykoz Belediyespor hafta sonunda kendisi açısından son derece önemli bir müsabakaya çıkacak. Ligde orta sıralarda yer alan iki takının mücadelesinin adresi ise Recep Şahin Köktürk Spor Salonu olacak.

Beykoz Belediyespor puan tablosunda kendisi ile aynı puana sahip olan ( 13 ) Amasya temsilcisi Merzifon Belediyespor karşısında salondan mutlak surette bir galibiyet ile ayrılma düşüncesinde. Teknik Sorumlusu Mesut Ilgın Yönetiminde bu önemli karşılaşmanın hazırlıklarını Recep Şahin Köktürk Spor Salonunda devam ettiren Yeşil-Mavili ekip ligde artık son haftalara girilirken alacağı galibiyetin son derece önemli olduğunun farkında.

Beykoz Belediyespor Kulübü Hentbol Şubesi Sorumlusu Ali Esat Yaşar yaptığı açıklamada, ” Ligde son 5 haftaya girilirken her maç bizim açımızdan büyük önem arz etmekte. Özellikle hafta sonunda evimizde konuk edeceğimiz, Merzifon Belediyespor maçını çok önemsiyoruz. Bu müsabakadan çıkaracağımız bir galibiyetin anlamı çok büyük olacaktır. Merzifon’daki ilk maçımızı 27-23’lük skor ile kazanmıştık. Aynı başarıyı bu kez kendi evimizde göstermek istiyoruz. Beykozlu sporseverleri bu zorlu maçımıza bekliyoruz ” diye konuştu.

Pazar Günü Saat 16.00’da Recep Şahin Köktürk Spor Salonunda oynanacak müsabakayı Murat Çelik-Cengiz Ömer Hakem ikilisi yönetecek.

Yorumlar

İlginizi çekebilir

BİRKAÇ SORU VE CEVAP

BİRKAÇ SORU VE CEVAP

Tema Tasarım | AnatoliaWeb