reklam
reklam reklam reklam
Ana Sayfa Spor, Sür Manşet 6 Mart 2018 1612 Görüntüleme

BEYKOZ BELEDİYESPOR SELKA’YA DİŞ GEÇİREMEDİ 27-28

Türkiye Erkekler Hentbol Süper Liginde Recep Şahin Köktürk Spor Salonunda oynanan karşılaşmada Beykoz Belediyespor, Eskişehir Selkaspor’a 28-27 mağlup oldu.

Türkiye Erkekler Hentbol Süper Liginde Recep Şahin Köktürk Spor Salonunda oynanan karşılaşmada Beykoz Belediyespor, Eskişehir Selkaspor’a 28-27 mağlup oldu.

Her maç öncesinde olduğu gibi iki takım müsabakaya Beykoz Belediyespor Hentbol Okulu Sporcuları ile birlikte çıktı. Maç öncesinde Afrin Harekatı Şehitlerimiz için saygı duruşunda bulundu.

Müsabakaya Selkaspor Yönetim Kurulu üyeleri büyük ilgi gösterirken, 10 kişilik bir taraftar grubu konuk takıma tribünden destek verdi.

SALON: Recep Şahin Köktürk Spor Salonu

HAKEMLER: Kürşat Erdoğan-İbrahim Özdeniz

BEYKOZ BELEDİYESPOR: Kayhan Akat ( Gökhan Şanlı-Murat Varlı ), Çağlayan Öztürk 3, Danial Arapoviç 6, Alp Eren Pektaş 5, Afshin Askari 5, Ümit Kırkayak 1, Durmuş Mutlu 1, Yakup Yaşar Simsar 1, Mykola Stetsyura 4, Ozan Erdoğan ( Volkan Çalışkan-Ömer Mercan-Refik Tuğyan )

ANTRENÖR: Mesut Ilgın

ESKİŞEHİR SELKASPOR : Vodym Brazhynk ( Victor Gibov ), Boğdan Tedoriviv 7, Faruk Halilbegovic 3, Damir Hanskovic 1, Nıkola Kosteski 3, Oleksandr Tıvkin 3, Recai Dege 4, Nikola Dzono 6, Velibar Manjic, Tahir ilkbahar 1 ( Racitan Ecer-Recep Dege-Ali Karadut-Murat Beyaztoprak )

ANTRENÖR: Onur Taşkaya

İLK YARI: 14-16 ( Eskişehir Selkaspor )

7 METRE GOLLERİ: Faruk Halilbegoviç ( 1 )-Mykola Stetsyura ( 1 )

SARI KARTLAR: Çağlayan Öztürk-Okan Yalçıner / Damir Hanikoviç ( 2 )

2 DAKİKA CEZALARI: Çağlayan Öztürk-Okan Yalçıner / Velibar Manjic-Nikola Dzano

THF Erkekler Hentbol Süper Liginde hafta sonunda oynanan karşılaşmada Beykoz Belediyespor’un dişli bir rakibi vardı. Bu sezon başında çıktığı Süper Ligde büyük yatırımlar ile Avrupa Kupası ile yola çıkan rakibi karşısında maça başa baş başlayan Beykoz Belediyespor, ilk yarının ortalarından itibaren rakibinin etkili oyunu karşısında üstünlüğü Selkaspor’a bıraktı.

İlk yarı 16-14 konuk takım üstünlüğünde geçildikten sonra  Beykoz Belediyespor 2.Yarıya müthiş bir dönüş ile başladı. Afshin, Durmuş ve Alperen ile gelen goller ile 17-16 ile üstün duruma da geçen ev sahibi takım maça yeniden ortak oldu. 47. Dakikada 23-22 önde olan Beykoz Belediyespor 24-24 beraberlikle geçen zaman diliminin ardından Bogdan ile gelen Selka golü ile avantajını kaybetti.

Ardından çıkılan atakta Alperen’in şutunun yan direkten dönmesi ve akabinde Recai Dege’nin kaydettiği golün sonrasında 53.34. Dakikada 2 farkla geriye düştü.

Selkaspor son dakikalara girildiğinde farkı 28-25 ile 3’e taşısa da Arapoviç ve Alperen ile gelen Beykoz Belediyespor golleri farkın kapanmasına yetmedi ve konuk takım müsabakadan 28-27 galip ayrıldı.

 

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb