reklam
reklam reklam reklam
Ana Sayfa Yazarlar 22.02.2018 1429 Görüntüleme

GÜÇLÜ OLAN HAKLI DEĞİLDİR!

İş yerimin yanındaki yakın komşum, arkadaşımın kardeşi şöyle sordu;

Abi bizim kimsenin bilmediği güçlü silahları mı var?

Tabi ki var. Biz Türk milleti, Türk Silahlı Kuvvetleri yeni kurulmadı. Bizim yüzlerce yıla dayalı bir gücümüz, adetlerimiz, birliğimiz en önemlisi İSLAMİ bir inancımız var.

Resulullah efendimiz, Hz. Ebubekir ile birlikte Medine’ye hicret ederken, kendisini takip eden müşriklerden korunmak için Sevr mağarasına sığınmıştı. Müşrikler aramalarına rağmen onu görememişler.  Örümcekler ona perde germişlerdi. Kısaca Allah’ın muhafazası altında idi. Bir ara Hz. Ebubekir korkmuş ve titremişti. Peygamberimiz ona şu ayeti okumuştu, ‘’MAHZUN OLMA, ALLAH BİZİMLE BERABERDİR.’’ İsterse onların dünyayı yok edecek büyük silahları olsun. Büyük silahları olmak kuvvetli oldukları anlamına gelmez.

HAKLI OLAN GÜÇLÜDÜR HAKLI OLAN KUVVETLİDİR, bizim inancımızda,

Tabii ki bu demek değildir ki haklıyım Rabbim melek ordularını göndersin beni kurtarsın. Hayır, böyle değil buna TEVEKKÜL derler ki, Tevekkül dinimizde sebeplere yapışmaktır.

Yani, çalışacağız durmadan çalışacağız, usanmadan çalışacağız, yorulmadan çalışacağız, dünyanın en gelişmiş silahlarını icat edeceğiz, üreteceğiz, tanklarımızı yapacağız, füzelerimizi geliştireceğiz, uçaklarımızı geliştireceğiz, bombalarımızı geliştireceğiz. Bunları davamız uğruna, nerde hor görülmüş bir mazlum varsa onları korumak için kullanacağız.

Nerede ezilen,  yok edilmek istenen, haksızlığa uğrayan bir kimse varsa bunları korumak için kullanacağız. Tabii ki kuvvetli olacağız, tabii ki güçlü olacağız.

BİZ GÜÇLÜYÜZ HEMDE ÇOK, ÇÜNKÜ BİZ HAKLIYIZ, HAKLILAR GÜÇLÜDÜR,

RABBİM HAKLIYLA BERABERDİR.

Haklı olduğumuz için güçlüyüz. Haklı olduğumuz için bizim askerimiz terörist operasyonuna giderken düğüne gider gibi giderler. Bizim askerimiz terörist avına giderken bizi ‘’BEKLEMEYİN’’ derler. Haklı olduğumuz için AFRİNDEYİZ, haklı olduğumuz için SURİYEDEYİZ. Haklıyız dostlar ayrıntıya girmeye gerek yok, haklı olduğumuz için ŞEHİD, haklı olduğumuz için GAZİ diyorlar.

Ortadoğu da gelecek kararları Türkiye üzerinden şekillenecektir. Biz ne dersek o olacaktır. ABD hiçbir şekilde bu bölgede biz olmadan plan ve proje kuramayacaktır.

Gez oğlum!

Vatanına göz dikeni ez oğlum!

Dostun kim, düşmanın kim sez oğlum,

Tarihini şerefinle yaz oğlum

Yaz oğlum!

Hain gezen şu dağlarda gez oğlum.

Allah’a emanet olun,

Sevgi ve Saygılar…

 

Yorumlar

İlginizi çekebilir

CUMHURİYET

CUMHURİYET

Tema Tasarım | AnatoliaWeb