reklam
reklam reklam reklam
Ana Sayfa Genel, son dakika, Sür Manşet 16 Şubat 2018 2331 Görüntüleme

Nikahlar Haziran ayında Nikah Sarayında kıyılacak

Beykoz Belediyesi tarafından, Kanuni Sultan Süleyman Şehir Ormanı içerisindeki mevcut betonarme binanın tadilatının yapılmasıyla Haziran ayında açılışının gerçekleşmesi planlanıyor.

Beykoz Belediyesi tarafından, Kanuni Sultan Süleyman Şehir Ormanı içerisindeki mevcut betonarme binanın tadilatının yapılmasıyla Haziran ayında açılışının gerçekleşmesi planlanıyor.

 

Beykoz Belediyesi tarafından, Kanuni Sultan Süleyman Şehir Ormanı içerisindeki mevcut betonarme binanın tadilatının yapılmasıyla Haziran ayında açılışının gerçekleşmesi planlanan nikah salonu belediye meclis üyelerince gezildi.

Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Gülbasar  meclis üyelerine proje hakkında bilgi verdi.

Proje kapsamında tadilatı yapılan 3 katlı binada, 85 kişilik konferans salonu, 218 kişilik nikah salonu, kafeterya, büfe, kulis odası, fotoğrafçı, kuyumcu ve çiçekçi dükkanları, bay ve bayan mescitler, toplantı salonları, idari amaçlı kullanılmak üzere ofis odaları, fuaye alanları ve takı salonları bulunacak.

Çelikbilek: “Çok yakında nikahları Kanuni Kent Ormanı’nda ki Nikah Salonunda kıyacağız”

Bahsi geçen proje ve gerçekleştirilecek yeni projelerle ilgili konuşan Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek şu açılamalarda bulundu: “Kanuni Kent Ormanı’nda Nikah Salonu inşaatımız sürüyor. Çok yakında nikahları orada kıyacağız. 12 Mart’ta Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi açılışını yapıyoruz. Orada artık Asımın nesli yetişecek. 17 Şubat’ta tadilatını bitirdiğimiz ve yepyeni bir çehreye bürünen Beykoz Vakfı’nın açılışını yapıyoruz. Son beş yıl giderlerini biz karşılamıştık. Başındaki arkadaş artık başa çıkamadığını söyledi. Şu anda o binaya 1 milyona yakın bir masraf ettik. İncirköy’de Tarihi Türk Evi restorasyonu tamamlanıyor. Çok yakında açılışını yapacağız. Karlıtepe Mesire Alanı bu baharda hizmete açılıyor. Teleferikle birlikte çok kıymetli bir çalışma olarak sizlere hizmet verecek. Alibahadır Okçuluk Merkezi ve Mesire Alanı tamamlandı. Eşsiz bir çalışma oldu. Açılış tarihi belirleyerek duyuracağız. 2018 yılı açılışlarla renklenecek.”

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb