reklam
Ana Sayfa Genel, Sür Manşet 24 Ocak 2018 1569 Görüntüleme

TOFD Beykoz Saniye Efe ile devam dedi

Türkiye Omurilik Felçliler Derneği Beykoz Şubesi Olağan Genel Kurulu Ortaçeşme’de bulunan dernek merkezinde gerçekleşti.

Türkiye Omurilik Felçliler Derneği Beykoz Şubesi Olağan Genel Kurulu Ortaçeşme’de bulunan dernek merkezinde gerçekleşti.

Saniye Efe ve yönetim kurulu üyelerinin ev sahipliğinde gerçekleşen genel kurulun Divan Başkanlığına Özkan Özdemir, Divan Başkan Yardımcılığına Alaattin Kılıç ve Divan Kâtipliğine Nihan Yayla seçildi.

Faaliyet, denetleme ve gelir-gider raporlarının okunmasının ardından yönetim ve denetim kurulu asil ve yedek üye seçimine gidildi.

Tek liste ile gerçekleşen olağan genel kurulda mevcut Şube Başkanı Saniye Efe Başkanlığındaki liste, TOFD Beykoz Şubesi’nin yeni yönetimini oluşturdu.

TOFD Beykoz Şubesi Başkanı Saniye Efe yaptığı teşekkür konuşmasında şöyle konuştu: “Bir dönem daha hizmet için imza atarken yanımızda olan bize güvenen değerli OFD üyelerine sonsuz teşekkürler. Hizmetlerimiz artarak devam edecektir. Mümkün olduğu sürece sizlerin talepleri doğrultusunda hareket edeceğiz. Bizlere duyduğunuz güvenden dolayı tekrar teşekkür eder hepimiz için hayırlı olmasını temenni ederim.”

Yeni yönetim kurulu listesi şu şekilde:

Yönetim Kurulu Asil Üyeler

Saniye Efe

Zeki Paşalı

Ekrem Yavuz

Nuray Öner

Namık Yılmaz

Nilüfer Alaettinoğlu

Mustafa Turnacıoğlu

Yönetim Kurulu Yedek Üyeler

Selim Safi

İlknur Tabak

Esin Bilir

Şükran Yazıcıoğlu

Halime Uraylı

Sevim Tokuç

Hasan İpek

Denetim Kurulu Asil Üyeler

Özkan Özdemir

Murat Dizman

Mevlüt Yiğit

Denetim Kurulu Yedek Üyeleri

Orhan Özer

Ebru Bulgurcu

Melek Gürbüz

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb