reklam
Ana Sayfa Yazarlar 24.12.2017 1626 Görüntüleme

Münafıklar ile Dönmeler

Münafıklar ile Dönmeler Arasındaki Ortak Hususiyetler

1-Münâfıklık, Abdullah B. Ubbey’in başında bulunduğu ve aralarında Yahudilerin yer aldığı bir zümreyi ifade için Kur’an ile gelen bir terimdir. Dönmelik ise, Yahudi Sabatay Sevi’nin başında bulunduğu bir cemaatin Müslüman olması ile Türkler tarafından kullanılan bir terimdir.

2-Münâfıklar, iman etmedikleri halde inandıklarını; bazı dönmeler de, Müslüman olmadıkları halde Müslüman olduklarını açıklarlar.

3-Münâfıklar dıştan/görünüşte(zahiren) Müslüman oldukları halde, içten/kalben (batınen) “küfür” de, eski inançlarında sebat ederler. Dönmeler de, zâhiren Müslüman göründükleri halde, batınen kendi inançlarında, bilhassa Yahudi inançlarında sebat ederler.

4-Münâfıklar, Müslümanlar yanında inandıklarını, inkarcıların yanında da inkarcı olduklarını, Müslümanlıklarının sahte bulunduğunu açıklarlar. Dönmeler de Müslümanların yanında Müslüman olduklarını, geri kalan Yahudileri de Müslüman yapmak için onlarla beraber olduklarını; Yahudiler arasında ise Yahudi olduklarını, Müslümanlıklarının sahte olduğunu açıklarlar.

5-Münâfıklar da, Dönmeler de “ikili” hareket ederler; “iki kimlikli” davranırlar.

6-Münâfıklar, ne tam olarak Müslümanlar arasında ne de tam olarak Müşrikler arasında yer alabilmektedir. Dönmeler de ne Müslümanlar arasına ne de Yahudiler arasına tam olarak girebilmektedir. Bu durumları dolayısıyla hiç bir grup bunlara itimat etmemekte ve onlar, iki menzil arasında kalmaktadır.

7-Her iki grup da İslami bazı davranışları zâhiri olarak yapmakta ve Müslümanların gözlerini boyamaya çalışmaktadır.

8-Her ikisinde de eski inançlarına hizmet etmek söz konusu gibi görünmektedir.

9-Her iki grup da gösteriş içindedir.

10-İnanmadıkları halde kendilerini öyle gösterme gayreti her iki grupta da hakimdir.

11-Endişeli olmak, her iki grubun ortak vasfıdır.

12-Münâfıklık, umum; Dönmelik, husus ifade etmektedir.

Bu hain vicdansız namussuz Münafık ve Dönmeler senelerdir içimizde dolaştılar. Bunların isimlerine “Fetö” deyin “Pyd” deyin “Ypg” deyin “Dhkpc” deyin hepsi itin soyları. Unutmayalım bu münafık ve dönmeler bazen komşumuz, bazen arkadaşımız olmuş, bizler uyanamamışız. Bunlar dışardaki düşman bildiklerimizden daha tehlikeli güruh topluluğu. Benim esas üzüldüğüm o saf kalpleri kapalı kardeşlerimiz. Yıllardır bu siyanüs Müslüman düşmanı ülkeler ekonomilerini büyütürken, silahlarını geliştirirken bizler ne yapıyorduk? Onlar imparatorluklarını kurarken, bizler bu arada ne yapıyorduk?

Onlar gelişmiş teknolojiyi üretirken bizler ne yapıyorduk? Cumhuriyetten sonraki zamana bir bakın ve düşünün. Şimdi Türkiye gelişme yoluna girdi onlar ne yapıyor? Bunu da iyice düşünün. İyi düşünün ki doğruyu, yanlışı görün.  Hala Ak Parti ne yaptı diyen kardeşlerimiz var, hala derin uykuda olan kardeşlerimiz var. Hala hastane kuyruklarını unutup, Ak Parti ne yaptı diyenler var.

Uyanın artık uyanın! Kudüs meselesi de bizim kırmızıçizgimizdir, unutmayın!

Bir bakın ABD’ye destek veren ülkelere;

Palau, İsrail, Nauru, Togo, Mikronezya, Honduras, Guatemala, Marshall

Anlayın, uyumayın Dünya lideri Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğini görün.

BUNDAN SONRA NE ESKİ DÜNYA OLACAK NE DE ESKİ TÜRKİYE!

UYUMAYIN GÖZLERİNİZİ AÇIN, CENAB’I ALLAH BİZİMLE BERABER.

Sevgi ve Saygılar

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb