reklam
Ana Sayfa Siyaset, son dakika, Sür Manşet 18 Aralık 2017 2154 Görüntüleme

Şeref Kaçmaz yeniden başkan seçildi

Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde tek listeyle gerçekleşen olağan kongrede Şeref Kaçmaz yeniden başkan seçildi.

Saadet Partisi Beykoz İlçe Başkanlığı görevine Şeref Kaçmaz yeniden seçildi.

Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde tek listeyle gerçekleşen olağan kongrede Şeref Kaçmaz yeniden başkan seçildi.

“Kudüs” isimli şiirin okunmasıyla başlayan kongrede Divan Başkanlığı’nı Saadet Partisi İl Başkan Yardımcısı Selman Yücel yaptı. Divan seçiminin ardından İstiklal Marşı okundu.

Kadın kolları adına küçük kız çocukları İlçe Başkanı Şeref Kaçmaz’a çiçek takdim ettiler.

Kongreye SP İl Başkanı Abdullah Sevim, İl Başkan Yardımcıları; Selman Yücel, Fatih Akdağoğlu, Abdulkadir Çelebi, Şahin Güngör, Dilaver Koçar, Osman Gökçe, Hakan Tevfik Erdağ, Yeni Dünya İş Adamları Derneği Genel Başkanı Selman Esmerer, İlçe Eski Başkanı İl Disiplin Kurulu Üyesi Şahin Soylu, Fazilet Partisi Eski İlçe Başkanı Hüseyin Yaman, SP Eski Milletvekili Adayı Tayfun Çulcuoğlu, İl Gençlik Kolları Başkanı Yasin Kalaycı, İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Yaşar Ahmet Akkuzu, Ataşehir İlçe Başkanı Adem Boz, AGD İl Başkan Yardımcısı İbrahim Kalaycı, AGD Beykoz İlçe Başkanı Rıza Gik, İl Yönetim Kurulu Üyesi Muhammed Gürlü, CHP Beykoz İlçe Başkanı Mahir Taştan, CHP Beykoz Belediye Meclis Üyesi Yılmaz Işık, Beykoz Giresunlular Derneği ve TÜRKSAB Bölge Başkanı Ali Bilir, Beykoz Trabzonlular Dernek Başkan Yardımcısı Hüseyin Yüksek,  İSOMDER Genel Başkan Yardımcısı Cafer Dağcı, Çubuklu Spor Kulüp Başkanı Coşkun Tosun, Beykoz Samsunlular Derneği Başkanı Ömer Altun, İHH Beykoz Şube Başkanı Uğur Yoleri, Muhtarlar Derneği Başkanı ve Çubuklu Mahalle Muhtarı Hüsnü Kolcu, Çiğdem Mahalle Muhtarı Murat Erdal, İncirköy Mahalle Muhtarı Şefik Yavuzyılmaz, Soğuksu Mahalle Muhtarı Muammer Aydınoğlu, Ordu Mesudiye Maksutalan Dernek Başkanı İsmet Soner, Kastamonu Cide Çilekçe Köyü Dernek Başkanı Engin Bağlan katıldı.

MİLLİ GÖRÜŞ TARİHİNDE CUMHURİYET TARİHİNİN İLK VE TEK DENK BÜTÇESİ VARDIR

Misafirleri selamlayan İlçe Başkanı Şeref Kaçmaz şöyle konuştu: “Ülkemizin son 50 yıllık tarihine baktığımızda, hizmet adına ne varsa altında mutlaka Milli Görüş’ün imzasını görüyoruz. Milli Görüş tarihinde vatanın batısından doğusuna kadar uzanan ağır sanayi hamlesi vardır. Anadolu’nun her tarafına kurulan şeker, kağıt, dokuma, çimento, yem fabrikaları vardır. Milli Görüş tarihinde şahsiyetli dış politika vardır. Siyonist İsrail’le gizli görüşmeler yapan dışişleri bakanının gen soruyla düşürülmesi vardır. İncirlik Üssü dahil 21 tane üssün kapatılması ve bu üslere Türk Bayrağı’nın asılması vardır. Milli Görüş tarihinde barış ve huzur vardır. Milli Görüş tarihinde cumhuriyet tarihinin ilk ve tek denk bütçesi vardır. Rantiyenin hortumunun kesilip Milletin Hakk’ını millete veren Havuz Sistemi vardır.  Bir kuruş borç almadan, bir kuruş ek vergi koyulmadan %300-400’lere varan gelir artışı ile yüzleri gülen İşçi, memur, emekli, dul, yetim ve çiftçi vardır. 1699 Karlofça anlaşmasından bu yana kazandığımız tek zafer olan Kıbrıs Barış Harekatı vardır. Bütün Dünya karşısına dikildiği halde ‘’Bana ne Amerika’dan, Bana ne Amerika’dan diyebilen bir Necmettin Erbakan vardır.

MİLLİ GÖRÜŞ TARİHİNE BAKTIĞIMIZDA NE YOKTUR?

Milli Görüş tarihinde emperyalist ve Siyonist güçlerle işbirliği yoktur. Hiçbir Milli Görüş iktidarında yolsuzluk iddiasıyla görevden alınan bakan ya da belediye göremezsiniz. Tek din olan İslam dininin üç mabedinden biri olan Mescid-i Aksa’nın bir karış toprağının işgalcilere peşkeş çekildiğini ve meşrulaştırıldığını göremezsiniz. Çünkü Milli Görüşçüler Milletin menfaat ve istikbalini, kendi menfaat ve istikbalinden önde tutar. Vatanın bölünmez bütünlüğünü, Milletin bağımsızlığını ve Devletin bekasını tehlikeye atacak hiçbir oluşuma, hiçbir yapıya, hiçbir cemaate ne isterlerse istesinler hiçbir şey vermez, değil Devletin en kritik kurumlarını paralelcilere ve teröristlere teslim etmek, en ufak bir taviz bile vermezler. Yola çıktıklarını yolda buldukları ile değiştirmezler. İnanç ve ideallerini asla terk etmezler.

İLK HEDEFİMİZ, İLK YEREL SEÇİMDE BELEDİYE BAŞKANLIĞINI KAZANMAK

Her türlü ayrıştırma ve kutuplaşma ile bölünmenin eşiğine getirilen, aç bırakılıp işsiz bırakılıp psikolojik travmalara maruz kalan, kültür emperyalizmi ve batılılaşma özentisi ile ahlak ve maneviyat çöküntüsü yaşayan, içi saman dolu kuş ile kandırılan, gazı alınan, gözü boyanan Aziz Milletimizin kurtuluşu da Milli Görüş politikalarının hayata geçirilmesi ve Milli Görüşün tek temsilci olan Saadet Partisinin iktidara gelmesi ile olacaktır.

Allah’ın izni (c.c.) ve milletimizin teveccühü ile yapılacak ilk seçimde Saadet Partimiz Türkiye’nin en büyük partisi olacak ve iktidara gelecektir.

İlk hedefimiz, ilk yerel seçimde belediye başkanlığını kazanmak ve Beykozlu hemşerilerimizi 5 yıldızlı Saadet hizmetleri ile buluşturmak olacaktır.”

“İlçemizin içinde bulunduğu sıkıntıları biliyor ve çözüm önerilerini de her fırsatta yetkililere sunuyoruz. Belediyemizin çalışmalarını yakinen takip ediyoruz, belediyemizin stratejik planlarına ulaşmak için uyguladığı performans programları ile gerçekleşen faaliyet raporlarının teknik ve mali analizlerini yapıyoruz, önümüzdeki günlerde hazırlanan programlarda ve raporlarda tespit ettiğimiz hizmet politikası eksik ve yanlışlarını, teknik ve mali verilerdeki değerlendirmelerimizi bütün Beykozlu hemşerilerimizle paylaşacağız.”

Yüreğinde vatana ve millete hizmet aşkı taşıyan bütün hemşerilerimizi siyasi görüşü ne olursa olsun, Saadet Partisinde hizmete davet ediyorum.”

Divan Başkanı Selman Yücel, “Biz doğruluğun, hakkın sayılarla olmadığına inanan bir gelenekten geliyoruz. Biz hiçbir zaman yanıltmadık ve tespitlerimizde yanılmadık. Adalet bir yöneticinin iki dudağı arasında olmamalıdır. Biz iktidar olursak, Filistin’de tek damla kan akmaz.” diye konuştu

İl Sekreteri Abdülkadir Çelebi şunları dile getirdi: “Siyasette gerçekten çok kaotik bir ortam yaşıyoruz. Çatışmanın zirve yaptığı bir dönem yaşıyoruz. Kimin ne dediği belli değil. Herkes yarım yamalak bilgilerle siyaseti yorumlamaya çalışıyor. Kudüs meselesinde yaşananlar apaçık ortada. Kudüs’ün Müslümanlara ait olduğu Saadet iktidarında tescil edilecek.”

İl Eski Başkanı Selman Esmerer şunları söyledi: “Bu ülkenin yeniden Saadet Partisine ihtiyacı var. Kudüs meselesinde bütün halkımızın bir uyanışı var. Bunun adı Milli Görüş’tür. Eğer Kudüs düşerse, bütün İslam Dünya’sı düşer. ABD, can düşmanımız PKK gibi bir örgüte 4 bin tır silah verdi. ABD bizim müttefikimiz. İktidarın duruşunu destekliyoruz. Sözleri çok doğru ama eylem bekliyoruz. Hükümet samimiyse eğer ilk yapması gereken Kürecik’i kapatmak olmalı. ABD bir şeytan. Demokrasi, insan hakları, özgürlükler gibi kavramları kullanarak sadece kendi çıkarları ve emperyalist amaçları doğrultusunda hareket ediyor. ABD’nin tek hedefi bütün dünyadaki enerji yatakları ve kıymetli madenleri ele geçirmek. Yapmamız gereken tekrar İslam Birliği’ni sağlamaktır. Türkiye’nin ve İslam Ülkelerinin ayağa kalkması için yeniden kendi değerlerine, Milli Görüş’e dönmesi gerekir.”

İl Başkanı Abdullah Sevim şöyle konuştu: “Bizler 600 yıl Osmanlı Devleti olarak, geçmişinde Selçuklular olarak yeryüzünde hakkı hakim kılmış bir ecdadın torunlarıyız. Dedelerimiz insana hizmeti en değerli görev addettikleri halde, şimdiki zamanda ülkemizin durumu ortada. Her geçen gün işsizlik, enflasyon, terör artıyor. Huzur yok, korku içinde yaşıyoruz. İşsizlik yol yapmakla önlenmez. Üretim yapmakla önlenir.”

“Biz önümüzdeki seçimlerde tüm bu haksızlıkların önüne geçmek için, hem belediye başkanlıklarında, hem milletvekilliklerinde, hem başkanlık seçimlerinde Saadet Partisi Türkiye’nin en güçlü partisi olacak. Bugün yapılan anketlerde halkımızın yüzde 81’i yargıya güvenmiyor. Daha da acısı, hakimlerin ve savcıların da yüzde 82’si aynı şeyi söylüyor. Türkiye Cumhuriyeti tarihinde biz bu Ak Parti döneminde ne rezillikler yaşadık. Saymakla bitmez.”

Şeref Kaçmaz’ın başkanlığındaki yeni yönetim şu isimlerden oluştu:

Muhammed Kalaycı

Hafi Çağlar

Habip Ketenoğlu

Ali Kuğu

Mustafa Kır

Kenan Akcan

Mustafa Minga

Bayram Aydın

Sinan Karaman

Ferhat Taşdemir

Mehmet Aydın

Erkam Ketenoğlu

Yaşar Akkuzu

Cafer Dağcı

Kemal Kaptan

İsmet Soner

Fatih İç

Ömer Toker

Musa Mutanoğlu

Samet Kaya

Mürsel Uygun

Ferhan Şahin

Musa Yılmaz

Musa Hasanusta

Mehmet Akkuzu

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb