reklam reklam reklam
Ana Sayfa Siyaset, son dakika, Sür Manşet 26 Kasım 2017 1952 Görüntüleme

CHP Beykoz Gençlik Kolları Başkanı Emre Mert Kılıç Yeniden Aday

Cumhuriyet Halk Partisi Beykoz Gençlik Kolları Başkanı Emre Mert Kılıç yeniden aday olduğunu açıkladı…

Cumhuriyet Halk Partisi Beykoz Gençlik Kolları Başkanı Emre Mert Kılıç yeniden aday olduğunu açıkladı…

Cumhuriyet Halk Partisi Beykoz Gençlik Kolları Başkanı Emre Mert Kılıç 2 yıllık görevinin sonunda 03 Aralık 2017 tarihinde ilçe merkezinde gerçekleşecek olan Gençlik Kolları Kongre’sinde başkanlığa yeniden aday olacağını açıkladı.

Beykoz Gençlik Kolları Başkanı Emre Mert Kılıç’ın CHP Beykoz İlçe binasında adaylığını açıkladığı toplantıya, CHP Beykoz İlçe Başkanı Mahir Taştan, Meclis Üyeleri, Gençlik Kolları başkan adayları ve partililer katıldı.

Partililere seslenen CHP Beykoz Gençlik Kolları Başkanı Emre Mert Kılıç adaylık açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

Namuslu ellerinde geleceği taşıyanlar emekçiler ezilenler bin bir zorlukla güne başlayanlar merhaba;

Salkım salkım güneşi içenler merhaba;

Anadolu ve Rumeli müdafaa-i hukuk cemiyetinin özgürlük ateşini yakanlar merhaba;

Merhaba; selam olsun sana Sarı kaşlı mavi gözlü Devrimci Mustafa Kemal Atatürk

Selam olsun sana onun davasına inanıp Türkiye’yi Demokrasiyle taçlandıran İsmet Paşa,  Selam olsun sizlere kurtuluş savaşımızın isimsiz kahramanları;

Ağrı Dağı gibi başı dik Kızıl Irmak gibi akışkan Cumhuriyet Halk Partisi’ne selam olsun.

Değerli ilçe başkanım, değerli kadın kolları başkanım, değerli basın mensupları ve Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde yılmadan yorulmadan ülkesinin bekası için yol yürüdüğüm değerli yoldaşlarım bugün sizlerle birlikte olmanın mutluluğu ile hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum.

29 Kasım 2015 günü yapılan Olağan Gençlik kolları kongresinde seçilerek Gençlik kolları başkanlığı görevime başladım.

Cumhuriyet Halk Partisi Beykoz Gençlik Kolu Başkanlığım süresince çeşitli çalışmaların altına imzamızı attık. Her alanda her süreçte gençlerimizin ve halkımızın yanında olduk. Elini sıkmadığımız gözünün içine bakmadığımız kapısını çalmadığımız Beykozlu kalmayacak şiarıyla çıktığımız bu yolda söz verdiğimiz gibi çalışmalarımızı kararlılığımız ve inancımızla devam ettirdik. Görev sürecimizde her zaman birleştirici bir dil kullanarak, ötekisi olmayan bir gençlik inşasını sürdürdük.

CHP Beykoz Gençlik Kolları olarak geçmiş dönemde yaptığımız çalışmalarda, aydınlığa çıkış için gerekli ve önemli bir erdem olan görev bilinciyle hareket ettik her zaman. Parti politikalarımızın amacı doğrultusunda toplum içindeki yerimizin ve yükümlülüğümüzün farkında olarak yapabileceğimizin en iyisini yapmaya çalıştık. Bunu tek başımıza yapmadık. İlçe başkanlığımızla yaptık. Kadın kollarımızla yaptık. Her üyemiz ve hiçbir beklentisi olmayan bütün üyelerimizle birlikte yaptık. Hatta ve hatta üye olmayıp Cumhuriyet Halk Partisi’ne sempati duyan herkesle üstümüze düşen görevin en iyisini yaptık.

Bundan sonra da siyasi yaşamıma kaldığım yerden devam ederek; bir yandan ülke gündemini sarsan konularda tepkilerimizi dile getirmeyi, diğer yandan da Beykoz yereline ilişkin yaşanan sorunları kamuoyu ile paylaşmayı ve çözüm noktasında örgüt olarak etkin rol almayı bir görev olarak görüyorum .

Ne kadar yorulsanız da yarım kalanları tamamlamak, topluma hizmet etmek amacıyla yeni hedefler koyar, yine yeniden başlama arzusunu yüreğinizin derinliklerinde hissedersiniz.

İşte bugün ,bu duygularla , 2015 yılında görevi devraldığım Cumhuriyet Halk Partisi Beykoz Gençlik Kolları başkanlığı görevimi devam ettirmiş ancak kısa bir sağlık sorunundan dolayı görevi normal süreci içinde tamamlamak için 03 Aralık 2017 günü gerçekleştireceğimiz Gençlik Kolları kongremizde Gençlik Kolları başkanlığıma aday olduğumu sizlerle paylaşmak istedim.

Bugün ülkemizin ‘ufkun ötesini gören siyasetçilere’ ihtiyacı vardır… Ufkun ötesine bakmak zorundayız… Emperyalizmin ülkemiz üzerindeki egemenlik kurma ve sömürü düzenini yerleştirme arzusunun farkında olmalıyız

Örgütsel bir ‘güç birliği’ ile emperyal oyunların karşısında tüm partililerimizin birleşmesi, Ulusal bağımsızlık şiarımız ile Truva atlarına dur demesi gerektiği inancındayım.

Bugün her bir üyemizle bir araya gelerek; yüzümüze gülerek ekmeğimizi çalanlara ve gözümüzün içine bakarak, ‘yalanlardan yalan beğen!’ diyenlere karşı, ne Cumhuriyetten, ne demokrasiden, ne özgürlükten, ne laik-sosyal hukuk devleti olan ülkemizi savunmaktan ne de Anayasal rejime bağlılık ve sadakatten vazgeçmeyeceğimizi göstermek durumundayız…

Beykoz yerelinde de; çalışanların, emekçi geniş halk kesimlerinin, kapatılan fabrika işçilerinin, yok olan tarım alanı köylülerinin, dükkansız kalan esnafın, tüm hakları gasp edilen ve acı hayatı tüm ağırlığıyla göğüsleyen çalışan ya da işsiz kadınların dışarıdan ilçemize okumaya gelip yurt bulamayıp Beykoz dışarısında yurtlarda yaşayan öğrencilerimizin sesi, olmak durumundayız.

Güzel Beykoz’umuzun sorunlarına eğilerek; ulaşım, çarpık yapılaşma, rant kavgaları, yerel yönetimlerin yanlış uygulamalarına Gençliğin sorunlarına çözüm bulmayanlara karşı mücadelemizi vermeliyiz.

Çünkü Beykoz İstanbul’un en güzel ilçesi olmanın yanı sıra üzerinde yaşadığımız ve doyduğumuz bir kent… Ona sahip çıkmak, onu korumak boynumuzun borcudur.

O nedenle; önümüzdeki yerel seçimlere çok iyi hazırlanarak, Genç beyinlerle genç projelerle ilçemizi geliştirmek ana hedefimiz olacaktır…

Cumhuriyet Halk Partisi’nin ilkelerini ve evrensel değerlerini özümsemiş benimsemiş bir partili olarak, Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde, altı ok felsefesi doğrultusunda, parti politikalarımızın belirlediği hedefler doğrultusunda verimli çalışmalar yaparak güzel Beykoz’umuzun çağdaş İnsanlarına hizmet etmek en büyük görevimizdir.

Mustafa Kemal Atatürk’ ten Deniz Gezmiş’ten Yusuf Arslan’dan ve Mahir Çayan’dan devraldığımız bayrağı daha ileriye taşımak, onların mücadelelerine alın terimizle devam etmek için yola çıkıyoruz.

Bu yüzdendir ki umutsuzluğa, yılgınlığa ve teslimiyete asla yer vermeden Mustafa Kemal’in, Şerife Bacı’nın, Şeyh Bedrettin’in, Pir Sultan Abdal’ın, Köroğlu’nun bugüne ulaşan ve hiç şüphe yok ki yarınlara da ulaşacak sesinin temsilcisiyiz. Çünkü şiarımız ve hedeflerimiz onların ilericiliğinden, devrimciliğinden geliyor. Köklerini Anadolu ve Rumeli Müdafaa-i Hukuk Cemiyeti’nden almış bu ulu çınarımızın dün olduğu gibi bugün de neferi olmaya adayız. Üniversitelerden fabrikalara; tarlalardan kent meydanlarına; salonlardan sokaklara ve hapishanelere kadar kavganın ve umudun olduğu her yerde mücadele edeceğiz.

Ötekileştirildik. İşsiz bırakıldık. Türkiye’de genç muhalif olmanın bedelini ödedik. Direndik her türlü zorbalığa rağmen sokaklarda mücadelemizi sürdürdük. Bizler hakları gasp edilen tekel işçileriyiz. Atanamayan öğretmenleriz. Ay sonunun getiremeyen memur, tarlada çürütülen mahsul aç bırakılan çiftçileriz bizler. Sömürülen emeğiz. Çaldığınız yetim hakkı, Soma’da tekmelenen madenciyiz bizler. Termik santral için talan edilen Karadeniz yaylasıyız bizler. Nikel madeni için delik deşik edilen Çal Dağıyız. AVM için yıkmaya çalıştıkları Gezi Parkıyız. Yığca’da kesilen zeytin ağaçlarıyız bizler. Alaşehir’de paketleyip satılan derenin sularıyız. Ezilen karınca, zehirlenen köpek, yuvasından edilen kuşuz bizler. Biz tüm bunlarla mücadele etmek için adayız. Faşizme karşı direnmek için adayız. Karanlıkları aydınlığa çevirmek için adayız. Gençler olarak daha çok örgütlenmek, genç kardeşlerimizi partimize daha çok kazandırmak için adayız.

Korkmayacağız!
Savaşa karşı barışın elçisi olacağız!

Gençlerin, kadınların ezilenlerin ötekileştirilenlerin gözü ve sesi olacak, sıkıntılarını gidermek için bugün olduğu gibi yarında aynı kararlılıkla çalışacağız!

Susmayacağız!

Bugün olduğu gibi yarında Nerede bir haksızlık varsa haksızlığa uğrayanın yanında. Nerede bir zulüm varsa, mazlumun yanında zalimin karşısında olacağız!

Bu yarışta aday olacak tüm arkadaşlarıma bugünden itibaren başarılar diliyor, adil ve umut dolu bir yarışın içerisinde olacağımıza canı gönülden inanıyorum.

Ben artık ortak bir akılla hareket etmek istiyorum. Benim önerim biz başkan adayı arkadaşlar oturalım ortak bir liste üzerinde çalışalım. Yönetimler birlik olsun hiç bir genç arkadaşımız dışarıda kalmasın. Madem biz bir bileşmeye varamadık başkan adayları 4 arkadaşımızla yarışalım. Böylelikle gençlik örgütümüz kazansın!

Dün çıktığımız umuda yolculuk yolunu bugünde aynı kararlılıkla büyüteceğiz! Yine yeniden aynı kararlılık inanç ve azmimizle Cumhuriyet Halk Partimizin bayrağını belediyenin burçlarına çıkmış olduğumuz umuda yolculuk yolunda mutlaka ama mutlaka asacağız! Bu yolda Beykoz’un gençliğine yakışacak her adımı atmak ve gençliğin haklarını aramak için yola çıkıyoruz.

Beykozlu gençliğin siyasi arenada ki sesi olmak için 03 Aralık 2017 tarihinde Gençlik kongremizde buluşuyoruz. Tüm Beykoz Gençliği davetlimizdir.

Benimle birlikte 2 sene görev alan yöneticilerime ve gençlik örgütümüze teşekkür ederim.

Katılımınız için teşekkür ederim.

Emre Mert KILIÇ

CUMHURİYET HALK PARTİSİ

BEYKOZ GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI

BAŞKAN ADAYI

 

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb