reklam reklam reklam
Ana Sayfa Siyaset, Sür Manşet 10 Kasım 2017 1565 Görüntüleme

Yunus Somuncu CHP Beykoz Gençlik Kolları Başkanlığı’na aday

CHP Beykoz Gençlik Kolları Başkanlığı’na aday olan Yunus Somuncu adaylık manifestosu yayımladı.

CHP Beykoz Gençlik Kolları Başkanlığı’na aday olan Yunus Somuncu adaylık manifestosu yayımladı.

CHP Beykoz Gençlik Kolları Başkanlığı’na aday olan Yunus Somuncu adaylık manifestosu yayımladı.

CHP Beykoz Gençlik Kolları Başkanlığı’na aday olan Yunus Somuncu adaylık manifestosunda şu açıklamalarda bulundu:

Basına ve Kamuoyuna

CHP Beykoz Gençlik Kolları Başkanlığı için Adaylık Manifestomuz;

Bizim için partideki en onurlu en şerefli görev CHP üyesi olmak,  Atatürk ilke ve devrimlerine sahip çıkmaktır, onun haricinde üstlenilen bütün görevler gelip geçicidir.

Ulu önderimiz ”BENİM İKİ BÜYÜK ESERİM VAR; BİRİ TÜRKİYE CUMHURİYET’İ DİĞERİ CUMHURİYET HALK PARTİSİ’ demiştir ve yine Atamız “Ey yükselen yeni nesil! İstikbal sizindir.

Cumhuriyeti biz kurduk, onu devam ettirecek sizlersiniz.” diyerek Türk gençliğine yapmaları gereken görevleri bildirmiştir. Bu örnekleri Bursa Nutuk’u ve Gençliğe Hitabe ile çoğaltabiliriz.

Bu bağlamda Ulu önderimizden aldığımız güç ile örgütümüzün desteği ile Türk Gençliği olarak her görevin üstesinden gelebiliriz, buna ana kademe ilçe ve il başkanlığı da dahildir. “Bizim için hiçbir makam, hiç bir koltuk Deniz’in, Yusuf’un ve Hüseyin’in dar ağacında tekmelediği sandalyeden kıymetli değildir.”

Bizler şu süreçte “Makam kavgası değil, Vatan kavgası veriyoruz” onun için hiçbir görevden kaçmaya, korkmaya lüksümüz yoktur.

Eğer bizler bu partinin işleyen en dinamik yapısı isek, eğer iktidar gençliğin öncülüğünde gelecek ise, eğer şuanda böyle bir görev için gençliğe ihtiyaç duyuluyor ise bende bu görevden kaçmıyor, partimizi iktidar, Genel başkanımızı başbakan yapmak için, İSTANBULU’ VE BEYKOZ’da iktidar yapmak için Beykoz’umuzdan da Genç milletvekili ve belediye başkanı çıkartmak için,  Gençlik Kolları Başkanlığına adayım!

Ulusal direnişi yöneten, stratejik bir devrim başlatan, çağdaş bir yaşam modeli oluşturan ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyet Halk Partisi, her zaman olduğu gibi bugünde Türkiye’yi yönetmeye talip olmuş, azimle, emin adımlarla yürüyen en büyük örgütlerden birisidir. Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altında olmaktan ben ve ekip arkadaşlarım adına onur ve gurur duyduğumuzu belirtmek isterim.”

BAYRAK ASIP, SANDALYE DE TAŞIYACAĞIZ, AMA SÖZÜMÜZDE OLACAK…

Cumhuriyet ilkelerine ve temel prensiplerine büyük saldırıların olduğu günümüz Türkiye’sinde, önemli bir süreçten geçildiğinin gençler olarak farkındayız

“Biraz sonra açıklayacağım kararın altında da bu farkındalık yatmaktadır. Güzel ilçemizin sahip olduğu genç nüfusun farkında olarak daha çok azim ve atak göstereceğiz.

Gün gelecek bayrak asıp, sandalye taşıyacağız, gün gelecek söz sahibi olacağız. Kimse şüphe etmesin ki Cumhuriyet Halk Partisi Beykoz Gençlik Kolları Sokağı terk etmeyecek ve geçmişte olduğu gibi sokakta mücadelesini sürdürecektir. Bu mücadeleden asla dönmeyecek, yılmayacak ve vazgeçmeyecektir.”

SONUÇ NE OLURSA OLSUN KÜSMEK YOK…

Sonuç ne olursa olsun, yine hep birlikte omuz omuza mücadelemize devam edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın.

GELECEĞİ GENÇLER YAZACAK…

Bu doğrultuda ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde, güzel Beykoz’umuzun çağdaş gençleriyle hep birlikte hizmet etmek, en büyük görevimiz ve irademizdir. Gençlik gelecek demektir. Gençlik neredeyse gelecek oradadır ve gençliğe dayanmayan hiçbir hareketin geleceği yoktur. İşte tam da bu sebepten dolayı “geleceği gençler yazacak

Adaylığımın gerekçelerini ve neden yola çıktığımızı ifade etmek isteriz.

Sözlerime partiye bugüne kadar emeği geçen bütün gençlik kolları başkanları ve partililere teşekkür ederim.

“Bizim ortak paydamız Cumhuriyet Halk Partili olmamız. Bizim ortak paydamız 6 Ok’taki ilkelerimiz, sosyal demokrasi, çağdaş, sosyal ve hukuk devleti.

Ülkemizin bölünmez bütünlüğü ve ay yıldızlı bayrağımız. Bu partide Türkiye’nin dört bir yanında doğmuş, Beykozlu olmuş hemşerilerimizin emekleri var.

Burada Beykoz’da yaşayan abilerimiz, ablalarımız var. Burada CHP farklı etnik kökenlere, dini inançlara mensup üyelerimiz, yöneticilerimiz var.

Burada Malatya’da büyüyen İsmet İnönü ile Selanik’te büyüyen Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde ortaya konulan milli mücadele ruhu var.

Burada birlik var, dirlik var. Cumhuriyet Halk Partisi’nin kardeşliği var ve biz bu kardeşliği yaşatmak için barış içinde, dostluk içinde el ele vererek, omuz omuza mücadele etmeye talibiz.

Bizi bölmek isteyen zihniyetin ekmeye çalıştığı tohumları partimizin içinde ektirmeyeceğiz. O nedenle ben Cumhuriyet Halk Partisi’nin evladı olarak,  birisinin, bir zümrenin ya da bir hizbin adayı değilim.!!! Ve olmayacağım.!

Bu kararlılıkla çıktığım bu merdivenleri; bugün de başım dik olarak çıkıyorum.

 

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb