reklam reklam
Ana Sayfa Genel, Sür Manşet 23 Ekim 2017 1496 Görüntüleme

DERNEKLER BİRLİĞİNDE NÖBET DEĞİŞİMİ

Beykoz İl ve Bölge Dernekler Birliği, Batumlular Derneğinde yapılan aylık toplantısında yeni dönem yürütme kurulunu seçti.

Beykoz İl ve Bölge Dernekler Birliği, Batumlular Derneğinde yapılan aylık toplantısında yeni dönem yürütme kurulunu seçti.

Beykoz Sivaslılar Dernek Başkanı Mustafa Demir dönem başkanlığı ve sözcülüğünü, Beykoz Erzurumlular Derneği Başkanı Ziya İnik’e bırakırken, derneğin 2. başkanlığına Beykoz Rizeliler Derneği Başkanı Mikail Akyıldız ve sekterliğine Beykoz Batum Havalisi Derneği Başkanı Ali Kemal Kılıç seçildi.  Yeni seçilen yürütme kurulu, dernekler birliğinden aldığı yetki ile yürütme kuruluna Kars-Ardahan-Iğdır Derneği Başkanı Adem Monolboğa ve Beykozlu Ordulular Derneği Başkan Yardımcısı Ozan Derviş’i de davet ederek, yürütme kurulunun sayısını beş kişiye çıkarttı.

Yapılan nöbet değişimin ardından İl ve Bölge Dernekler Birliği Üyeleri, 2. Başkan Mikail Akyıldız’ın davetlisi olarak, kendisinin Çavuşbaşı’ndaki Çiftlik evinde kahvaltılı toplantıda konuğu oldular.

Yapılan kahvaltılı toplantıda, yürütme kurulu almış oldukları kararları Dernekler Birliği üyelerine sunarken, oy birliği ile kabul edilen kararlar sonrasın da önümüzdeki kısa dönemde İlçe Yerel Basını ile bir araya gelerek Beykoz İl ve Bölge Dernekler Birliği’nin geçmişi ve hedefleri doğrultusunda bilgilendirme yapılmasına, ilçe yerel basınına yapılan bilgilendirme doğrultusunda belirlenmiş ve kamuoyuna duyurulacak çalışma planı dâhilinde farkındalık oluşturulacak çalışmaların gerçekleştirilmesine karar verildi.

Beykoz İl ve Bölge Dernekler Birliği Üyeleri kendilerini çiftlik evinin bahçesinde kahvaltılı ortamda ağırlayan Dernekler Birliğinin 2. Başkanı ve Beykoz Rizeliler Derneği Başkanı Mikail Akyıldız’a teşekkürün ardından çekilen hatıra fotoğrafları ile toplantı sona erdi.

 

 

 

 

 

 

 

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb