reklam
reklam reklam reklam
Ana Sayfa Genel, Kültür - Sanat, Sür Manşet 6 Ekim 2017 1532 Görüntüleme

Beykoz Vakfı’nda Yenileme Çalışmaları Devam Ediyor

Beykoz’un kültür-sanat ve sosyal hayatında önemli yeri bulunan Beykoz Vakfı yenilenen çehresi ve dop dolu bir kültür sanat takvimiyle yakında hizmete açılıyor.  

Beykoz’un kültür-sanat ve sosyal hayatında önemli yeri bulunan Beykoz Vakfı yenilenen çehresi ve dop dolu bir kültür sanat takvimiyle yakında hizmete açılıyor.

İlçedeki çocukların, gençlerin, öğrencilerin, sanatçıların ve kültür sanat adamlarının ve buluşma noktası olarak hazırlanan Beykoz Vakfı, yeni yönetimin kararıyla kapsamlı bir tadilata alındı.

Bakım ve tadilatı Beykoz Belediyesi tarafından üstlenilen vakıf binasının çehresi, içi ve dışı gerekli onarım ve yeniliklerle capcanlı bir görünüme kavuşturuldu.

Mekânlar Aydınlandı 

Tiyatro ve konser salonu, etüt odaları resim, tiyatro, müzik, koro ve seminer çalışma sınıflarının yer aldığı, sergi ve fuaye alanlarının olduğu bina, çatısından kapılarına, pencerelerinden merdivenlerine kadar A’dan Z’ye yenilendi.

Mevcut alandan ilçe sakinlerinin en verimli şekilde yararlanması için mekânlar ferah şekilde tasarlandı, plan ve organizasyon çalışması yapıldı.

Binada Yeni Uygulama:  Engelli Asansörü

Engelli ilçe sakinleri için zemin kattan terasa kadar hizmet verebilen engelli asansörü ve rampalar yapıldı, engelli wc’leri yenilendi.

İlk kez asansör, yangın kulis giriş çıkışının yapıldığı, zemin taşlarının değiştirilerek daha ferah bir görünüme kavuştuğu Beykoz Vakfı’nda her alanda büyük bir titizlikle çalışıldı.

Beykoz Vakfı iç mekân tadilatın ardından yakından hizmete başlayacak.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb