reklam
reklam reklam reklam
Ana Sayfa Genel, son dakika, Sür Manşet 28 Eylül 2017 3563 Görüntüleme

Beyaz Saray basın mensuplarını ağırladı

Beyaz Saray Davet ve Balo Salonları sahibi Masum Ustabaşı basın mensuplarını ağırladı.

Beyaz Saray Davet ve Balo Salonları sahibi Masum Ustabaşı basın mensuplarını ağırladı.

Kavacık’ta hizmet veren Beyaz Saray Davet ve Balo Salonları işletmecisi Masum Ustabaşı basın mensuplarını ağırladığı toplantıda işletmeyle ilgili bilgiler aktardı.

Beykozlu işletmeci Masum Ustabaşı’nın yatırımıyla faaliyete geçen Beyaz Saray Davet ve Balo Salonları düğün, kına gecesi, sünnet, parti gibi organizasyonlarda hizmet vermeyi hedefliyor. Dört mevsim kullanıma hazır Süit Balo, Gold Balo ve Hürrem Balo olarak 3 salonu bulunan işletmede fiyatlar ortalama 6 bin TL’den başlıyor. Vatandaşların organizasyon ihtiyaçlarını tam olarak karşılamak üzere hizmete açılan işletmede, düğün koçluğu; akış planlama; konsept belirleme gibi hizmetler sunuluyor.

Genel Müdürlük görevini Abdullah Yümsel’in üstlendiği işletmede, davetli oturma planı; kesintisiz HD kayıt gibi alternatifler sunuluyor. Ayrıca sinevizyon gösterimi, organizasyon slayt gösterimi ve canlı yayın imkanlarından da yararlanılabiliyor.

‘Diğer salonlar talebe cevap veremediği için vatandaşlarımız başka ilçelerde düğün yapıyorlar’

Basın mensuplarını kahvaltıda ağırlayan Masum Ustabaşı şunları söyledi: “Toplam 3 salonumuz var.  Otoparkla birlikte yaklaşık 3 bin metrekare alan üzerinde hizmet veriyoruz.  Ben zaten doğma büyüme Beykozluyum. Yıllarca burada esnaflık yaptım. Reklamcılık Bölümü mezunuyum. Burada ne yapılabileceğine dair bir araştırma yaptığımda, böyle bir salona ihtiyaç olduğunu gördüm. Diğer salonlar talebe cevap veremediği için vatandaşlarımız başka ilçelerde düğün yapıyorlar. Konum olarak da en uygun burayı bulduk.”

‘Kendisi bana bu ismi önerdi’

“Bu ismin nereden geldiğini açıklayan Ustabaşı, “Kendiliğinden gelişen bir şey. Babama böyle bir planım olduğunu söyledim. Kendisi bana bu ismi önerdi. Üzerine aklımıza başka isim gelmediği için o şekilde karar verdik.”dedi.

‘Organizasyonun saatine, gününe göre fiyat değişiklik gösteriyor’

Ustabaşı Beyaz Saray’la ilgili şu bilgileri aktardı: “Bütün salonlarımızda aynı anda organizasyon olduğunda yaklaşık 55 personel çalıştırıyoruz. Yaklaşık 10 kişilik sabit personelimiz var. Diğer personellerimiz ekstra olarak geliyorlar. Çoğu da üniversite öğrencisi. Bu anlamda hem öğrencilerimize de destek olmuş oluyoruz. Normal bir düğünden ziyade organizasyon olarak çalıştığımız için, 400 kişilik salonda yapılan bir organizasyonun fiyatı yaklaşık 6-7 bin TL’yi buluyor. Organizasyonun saatine, gününe göre fiyat değişiklik gösteriyor. Salı akşamı düğün yapmakla, cumartesi akşamı düğün yapmak farklı oluyor. Tabi aralarında fiyat olarak büyük bir uçurum yok. Ancak fiyat fark ediyor. Menüler kişi başı 55-60 lira arasında değişiyor. Ama zenginleştirmek istenirse 80 liraya da çıkabilir.”

    DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ

http://beyazsaraydugundavetsalonu.com/hakkimizda.html

 

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb