reklam reklam
Ana Sayfa Siyaset, Sür Manşet 10 Eylül 2017 1441 Görüntüleme

CHP Yıldönümünü Kutladı

CHP Beykoz İlçe Örgütü, partinin kuruluşunun 94. yılını kutladı.

Kuruluşun 94. yılı sebebiyle gerçekleşen Atatürk Anıtına çelenk bırakma törenine İlçe Kadın Kolları Başkanı Eylem Sabırhoşgör, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emre Mert Kılıç, ilçe yöneticileri, meclis üyeleri ve partili vatandaşlar katıldı.

Partililerine seslenen İlçe Başkanı Mahir Taştan şöyle konuştu: “9 Eylül 1923 tarihinde Büyük Önder Mustafa Kemal’in özcülüğünde halk fırkası adıyla kurulan CHP, Türkiye’nin demokrasi ve çağdaşlık yolundaki yegane güvencesidir. CHP politikası Atatürk’ün; cumhuriyetçilik, halkçılık, milliyetçilik, laiklik, devletçilik, inkılapçılık ilkelerini temsil etmektedir. CHP ülkemizin sigortasıdır. Tüm kudretiyle halkımızın güvencesi, kimsesizlerin kimsesi, sessizlerin sesi olmaya devam edecektir.”

Mahir Taştan sözlerinin devamında, “Ülkemiz çok zor bir süreçten geçiyor. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun Ankara’dan İstanbul’a başlattığı ve coşkuyla bitirdiği adalet yürüyüşü, bugünlerde adaletsizliğe, haksızlığa ve hukuksuzluğa karşı başkaldırının yeniden başlangıcıdır.”dedi.

Taştan sözlerini şöyle tamamladı: “Eğitim sistemimiz yerle bir oldu. Kurucumuz Mustafa Kemal Atatürk’ü tanımadan yetişen bir gençlik düşünülemez. Geçmişini bilmeyen geleceğini bilemez. Geçmişini ve liderini unutan bir gençlik vatansız kalmaya mahkum ediliyordur.  Biz bu ülkeyi kolay kazanmadık ki! Hakkımızı son nefesimize kadar arayacağız. Türkiye bütün sorunları aşacak güce ve imkana sahiptir. Bizler tarihimizden aldığımız güçle, birbirimize kenetlenerek yeniden aydınlık günlere kavuşacağımıza olan inancımızla bu yola baş koyduk.”

 

Yorumlar

İlginizi çekebilir

SU

SU

Tema Tasarım | AnatoliaWeb