reklam
reklam reklam reklam
Ana Sayfa Spor, Sür Manşet 6 Eylül 2017 1458 Görüntüleme

Beykoz Bld. Spor Avrupa’daki İlk Sınavında HK BESA FAM GAZ’a Mağlup Oldu

Beykoz Belediyepspor Avrupa Kupasındaki ilk sınavında Kosova Temsilcisi Besa Fam Gaz Takımına 29-21 mağlup oldu. Kosova Cumhuriyeti Şampiyonu olan rakibi ile sonucu merakla beklenen bir maça çıkan Beykoz Belediyespor karşısında güçlü bir rakip buldu.

Maç karşılıklı goller ile başladı…3-3’lük beraberliğin ardından ev sahibi takım maçta sayı üstünlüğünü ele geçirdi müsabaka sonuna değin de bırakmadı. 12.Dakika 5-3 Besa Fam Gaz üstünlüğü vardı, ilk yarı sonunda ise 14-9 ile Kosova Ekibi 5 gollük avantaj ile soyunma odasının yolunu tuttu.

Kosova Temsilcisi KH 42.Dakika 20-15, ile geçildikten sonra 45.Dakikaya gelindiğinde Beykoz Belediyespor bu devredeki en az farkı 21-17 ile gördü. Bu andan sonra Besa Fam Gaz maç sonuna değin Beykoz Belediyespor’a en fazla 6 fark indirme şansı tanıdı. 55. Dakikada Beykoz Belediyespor Kaleci Murat’ın iki hızlı ve rakip alana gönderdiği pasında Refik’i pozisyona sokması ile farkı acaba biraz daha aşağı çekebilir miyim düşüncesinde olurken Bayram İdrisi maça noktayı koyan golü kaydetti 29-21.

Beykoz Belediyespor Takımının İran Milli Takımında oynayan oyuncusu Afshin Askari ve KH Besa Fam Gaz Takımının Bosna Hersekli oyuncusu Goran Biljaka kaydettikleri 7’şer gol ile maçın en skorer iki ismi oldu.

Beykoz Belediyespor önümüzdeki hafta sonunda yani 10 Eylül Pazar Günü Recep Şahin Köktürk Spor Salonunda oynanacak rövanş maçında ilk etapta 8 farklı bir üstünlük yakalayarak maçı uzatmaya taşıma şansını kovalayacak.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb