Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Beykoz İlçe Başkanlığı, Kavacık’ta iftar çadırı kurdu. İki yıllık pandemi arasından sonra yeniden başlayan iftara vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.
MHP Beykoz İlçe Başkanlığı yeni yönetimiyle bir ilki gerçekleştirerek Ramazan Ayı’nın tamamını kapsayacak iftar çadırı kurdu. İftar saatinde ihtiyaç sahipleri, yolda kalmış vatandaşlar kurulan çadırda oruçlarını açıyor. İki yıllık pandemi arasından sonra yeniden başlayan iftarlara ilk günden yoğun ilgi vardı.
MHP Beykoz İlçe Başkanı Emre Çömlekçi, “MHP Beykoz İlçe Başkanlığı olarak bir ilki gerçekleştirerek Ramazan Çadırımızı kurduk. Ramazan Ayı’nın tamamına yayalım istedik. Bir ay boyunca iftar çadırımız Kavacık’ta bulunacaktır. Bunu düzenli hale getirmek istiyoruz. Burası Beykozluların yuvası. Biz de Beykozluların hizmetkarıyız. Biz bu hizmeti yapmaktan çok memnunuz. Herkesten Allah razı olsun. Allah tuttuğumuz oruçları kabul etsin. ” ifadelerini kullandı. 
DOLAR
Alış:
Satış:
EURO
Alış:
Satış:
GBP
Alış:
Satış:
MHP Beykoz’un iftar çadırına yoğun ilgi
Yorumlar
Benzer Haberler
-
Başkan Yardımcısı Sedat Altun’dan BEYMER’e Ziyaret
-
Beykoz’da Yapımı Süren Okullar Masaya Yatırıldı
-
AK Parti Beykoz Teşkilatı Berat Kandili’nde Camilerde Vatandaşlarla Buluştu
-
Yerinde ve Anında Hizmet Modeli: “Şok Hizmet” Polonezköy’de
-
Kavacıkspor’a Bu Galibiyet İlaç Gibi Geldi
-
Beykoz Bağlık Camii’nde Berat Kandili’nde Sakal-ı Şerif Ziyareti
-
MHP’liler Berat Kandili’ni İmamı Olmayan Kılıçlı Camii’nde İdrak Etti
-
Beykoz’da İhtiyaç Sahiplerine Umut Oldular: 5 Vatandaşa Tekerlekli Sandalye Desteği
-
Beykoz Belediye Meclisi’nde Sert Tartışma: Gürzel ile Miniç Arasında Sözlü Atışma
-
Beykoz Açıklarında Arızalanan Yük Gemisi Karaya Oturmaktan Son Anda Kurtarıldı
-
Beykoz’da Kontrolden Çıkan Otomobil Kafenin Girişine Çarptı
-
İsmail Albayrak Son Yolculuğuna Uğurlandı