Beykoz, bu kez uluslararası düzeyde önemli bir akademik etkinliğe ev sahipliği yaptı. Ankara Üniversitesi Deniz Hukuku Uygulama ve Araştırma Merkezi (DEHUKAM) tarafından, Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) desteğiyle düzenlenen Uluslararası Deniz Hukuku Yaz Akademisi, bu yıl Balıkçılık Sahil Mahallesi Poyrazköy’de gerçekleştirildi.
Akademi kapsamında Slovenya’dan Tanzanya’ya birçok ülkeden gelen deniz hukuku uzmanları, Poyrazköy Su Ürünleri Kooperatifi’nde ağırlandı. Program boyunca katılımcılara Türkiye’nin denizcilik ve su ürünleri politikaları hakkında bilgi sunuldu.
İstanbul İl Tarım ve Orman Müdürlüğü yetkililerinin gerçekleştirdiği sunumlarda; Türkiye’nin balıkçılık limanları, balıkçı filosu, av araçları ve su ürünleri mevzuatına dair detaylı bilgiler paylaşıldı.
Bu önemli buluşma, hem Türkiye’nin deniz hukuku alanındaki kapasitesini uluslararası alanda tanıtma fırsatı sundu hem de sürdürülebilir balıkçılık politikaları çerçevesinde bilgi alışverişi ve iş birliğini güçlendirdi.
DOLAR
Alış:
Satış:
EURO
Alış:
Satış:
GBP
Alış:
Satış:
Beykoz Poyrazköy, Uluslararası Deniz Hukuku Akademisi’ne Ev Sahipliği Yaptı
Yorumlar
Benzer Haberler
-
UKOME Kararıyla Beykoz’da 1.227 Elektrikli Skuter Kullanımına İzin Çıktı
-
Beykoz İlçe Emniyet Müdürü Uğur Kurak Yeni Görevine Uğurlandı
-
Beykoz Belediye Başkan Vekili Gürzel, Cumhurbaşkanı Erdoğan’la Törende Buluştu
-
Bizim Mahalle, Güçlü Toplum Projesi Beykoz’da Planlandı
-
Çavuşbaşıspor U16 Türkiye Şampiyonası Finallerinde
-
Beykoz’da Çevre Seferberliği: “Sıfır Atık” Hedefine Dev Hibe Desteği
-
CHP Beykoz’dan Meydan’da Esnaf Ziyareti: “Geçim Derdi Büyüyor”
-
MÜBADELE
-
Beykoz’da Çevreyi Koruyacak Dev Adım Riva Atık Su Tüneli Projesi Sürüyor
-
Kavacıkspor’da Yeniden Hedefe Odaklanma “Pese Etmeye Niyetimiz Yok”
-
Çavuşbaşıspor Kar Yağışıyla Yarım Kalan Maçta Rasathanespor’la 2-2 Berabere Kaldı
-
Beykoz’da 3 Günlük Planlı Elektrik Kesintisi Etkilenecek Mahalle ve Sokaklar Açıklandı