Ana Sayfa Siyaset, Sür Manşet 21 Ocak 2026 249 Görüntüleme

Beykoz İçin Ortak Masa: İlçe Başkanları Bir Araya Geldi

AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Özkan Ayduğan, Beykoz’un ortak geleceği ve menfaatleri doğrultusunda farklı siyasi partilerin ilçe başkanlarıyla bir araya geldiklerini açıkladı.

AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Özkan Ayduğan, Beykoz’un ortak geleceği ve menfaatleri doğrultusunda farklı siyasi partilerin ilçe başkanlarıyla bir araya geldiklerini açıkladı.

Ayduğan, yaptığı açıklamada MHP Beykoz İlçe Başkanı Emre Çömlekçi ve CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün ile Beykoz’un huzuru, toplumsal birlikteliği ve ortak çıkarları için aynı masa etrafında buluştuklarını ifade etti.“Söz konusu Beykoz ise gerisi teferruattır” vurgusunda bulunan Ayduğan, farklı siyasi görüşlerin bir ayrışma değil, aksine bir zenginlik olarak görülmesi gerektiğini belirterek, ilçe söz konusu olduğunda tek ses ve tek yürek olmayı bir sorumluluk olarak kabul ettiklerini dile getirdi.

Cumhur İttifakı olarak sergilenen uyumun, Beykoz’daki sağduyu ve diyalog iklimiyle daha da güçleneceğini ifade eden Ayduğan, ortak akıl ve nezaketle atılan her adımın Beykoz’un yarınlarına bırakılacak en kıymetli miras olduğunu kaydetti.

Gerçekleşen buluşmanın, Beykoz’da toplumsal uzlaşı ve iş birliği adına önemli bir mesaj verdiği belirtildi.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb