Beykoz Belediyesi CHP’li Meclis Üyesi Tuncay Koçak, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde kalp ameliyatı geçirdi.
Tedavisi Yoğun Bakımda Sürüyor
Dr. Siyami Ersek Kalp ve Damar Hastanesi’nde dün gerçekleştirilen ameliyatın ardından Tuncay Koçak’ın sağlık durumunun iyi olduğu, tedbir amaçlı olarak yoğun bakım servisinde takip edildiği öğrenildi.
CHP Beykoz İlçe Başkanlığı’ndan Açıklama
CHP Beykoz İlçe Başkanlığı tarafından Koçak’ın sağlık durumuna ilişkin yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
“Meclis Üyemiz Sayın Tuncay Koçak’ın bugün gerçekleşen kalp ameliyatı başarıyla tamamlanmıştır. Sağlık durumu iyi olup, tedbir amaçlı yoğun bakımda tedavisine devam edilmektedir. Kendisine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz.”