Ana Sayfa Siyaset, Sür Manşet 4 Şubat 2026 30 Görüntüleme

Özlem Vural Gürzel’den İBB’ye Arabalı Vapur Çağrısı

Beykoz Belediye Başkan Vekili Özlem Vural Gürzel, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla Çubuklu–İstinye Arabalı Vapur Hattının yeniden hizmete alınması gerektiğini vurguladı.

Beykoz Belediye Başkan Vekili Özlem Vural Gürzel, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla Çubuklu–İstinye Arabalı Vapur Hattının yeniden hizmete alınması gerektiğini vurguladı.

ABD merkezli sosyal medya platformu X üzerinden paylaşımda bulunan Gürzel, hattın kapalı olması nedeniyle Beykoz’da trafik yoğunluğunun her geçen gün arttığına dikkat çekti. Gürzel, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin bu konuda artık somut adımlar atması gerektiğini ifade etti.

Açıklamasında arabalı vapur hattının önemine değinen Gürzel, şu ifadelere yer verdi:

“Çubuklu–İstinye Arabalı Vapur Hattı kapalı olduğu sürece Beykoz’da trafik her gün daha da ağırlaşıyor. Bu hat açılırsa hem Beykoz rahatlar hem İstanbul nefes alır. İBB artık somut adım atmalı. Hattın yeniden hizmete alınması, İstanbul’da trafik sorununun çözümüne de katkı sağlayacaktır.”

Gürzel’in çağrısı, Beykoz’da uzun süredir yaşanan trafik sorununa çözüm beklentisini bir kez daha gündeme taşıdı.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb