Beykoz Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer, yılbaşı gecesinde ilçede huzur ve güven ortamının sağlanması amacıyla alınan tedbirler kapsamında, Beykoz’un farklı noktalarında görev yapan güvenlik güçlerini ziyaret etti.
Kaymakam Ürkmezer, yılbaşı uygulamaları çerçevesinde Kavacık ve Anadolu Hisarı uygulama noktalarına giderek görev başındaki emniyet personeliyle bir araya geldi. Ziyaretlere Beykoz İlçe Emniyet Müdürü Uğur Kurak da eşlik etti.
Uygulama noktalarında görev yapan polislerle sohbet eden Kaymakam Ürkmezer, vatandaşların yeni yıla güven ve huzur içerisinde girebilmesi için gece boyunca fedakârca görev yapan emniyet teşkilatına teşekkür etti. Kamu düzeninin korunması, asayişin sağlanması ve suçla mücadele kapsamında yürütülen çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alan Ürkmezer, görevli personele çalışmalarında kolaylıklar dileyerek yeni yıllarını kutladı.
Kaymakam Ürkmezer ayrıca kontrol noktalarında denetime takılan bazı vatandaşların da yeni yılını tebrik ederek, çikolata ikramında bulundu.