Yeniden Refah Partisi Beykoz Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Buğra Çiçek, gençlik kolları üyeleriyle birlikte Anneler Günü’nde Beykoz sokaklarında annelere karanfil dağıtarak gönülleri kazandı. Gün boyu süren etkinlikte ilçe genelinde birçok anneye ulaşılarak bu özel günleri kutlandı.
Vatandaşlardan yoğun ilgi gören Mustafa Buğra Çiçek, sahadaki sıcak ve samimi yaklaşımıyla takdir topladı. Etkinlik boyunca vatandaşlarla birebir temas kuran Çiçek’e, özellikle anneler tarafından sevgi dolu karşılamalar yapıldı. Birçok kişi kendisine “İnşallah seni çok daha iyi yerlerde görürüz” diyerek desteklerini dile getirdi.
Etkinlikle ilgili konuşan Mustafa Buğra Çiçek, annelerin hayatımızdaki yeri ve önemine vurgu yaparak, “Bugün hem Anneler Günü’nü kutlamak hem de onların gönlünde bir tebessüm bırakmak istedik. Bu güzel karşılık bizi ziyadesiyle mutlu etti” dedi.
Gençlik kolları üyeleriyle birlikte sahada aktif rol alan Çiçek, bu tür etkinliklerin sadece bir günle sınırlı kalmayacağını, yıl boyunca toplumun farklı kesimlerine yönelik çalışmalarla devam edeceklerini ifade etti.

DOLAR
Alış:
Satış:
EURO
Alış:
Satış:
GBP
Alış:
Satış:
Yeniden Refah Partisi Beykoz Gençlik Kolları’ndan Anneler Günü’nde Anlamlı Jest: Karanfillerle Gönülleri Fethettiler
Yorumlar
Benzer Haberler
-
Yeniden Refah Partisi Beykoz’da Yeni Dönem: İlçe Binasını Fatih Erbakan Açacak
-
AK Parti Beykoz Teşkilatı Piknikte Kenetlendi
-
BEYKOZ’DA 50 YILLIK MÜLKİYET KRİZİ ÇÖZÜLDÜ
-
Zülal Öğretmen, Şiirleri ve Hatıralarıyla Anıldı
-
Kanlıca Masters Penaltılarla Şampiyon Oldu, Çotanak Masters Kupayı Kaldırdı
-
Beykoz’un İyilik Elçisi Remzi Çıra’dan Duygusal Veda: “Çalışmalarımıza Kısa Bir Süre Ara Veriyorum”
-
İşitme Engelli Bireylerin İstihdamı İçin Örnek Adım: Aslı Tortop Kuaförlük Kursunu Tamamladı
-
“Naim Süleymanoğlu Anısına Beykoz’da Umut Dağıtıldı”
-
Karadeniz Rüzgârı Beykoz’da Esti: Rizeliler Piknikte Buluştu
-
Özlem Vural Gürzel: Beykoz’a Değer Katacak Projeleri Yerinde İnceledik
-
Beykozlu Elif Naz Kara Dünya Kürsüsünde: Brezilya’dan Çifte Gümüş Madalya
-
Beykoz Tek Yürek Oldu Dünya Kupası Heyecanı Meydanlara Taştı