HDI Sigorta Hentbol Erkekler Türkiye Kupası yarı final mücadelesinde Nilüfer Belediyespor’u 35-31 mağlup eden Beykoz Belediyesi Hentbol Takımı, adını finale yazdırdı. Sarı-siyahlılar, kupayı kazanmak için 3 Mayıs Cumartesi günü Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek.
HDI Sigorta Erkekler Türkiye Kupası yarı final müsabakaları İzmir Celal Atik Spor Salonu’nda gerçekleşti. İlk yarı final mücadelesinde Beykoz Belediyesi ile Nilüfer Belediyesi karşı karşıya geldi. Maçın ilk yarısını 18-17 önde kapatan Sarı-Siyah’lı ekip, maçı 35-31 kazanarak ilk finalist oldu.
Diğer yarı final maçında ise Beşiktaş ile Depsaş Enerji AS Hentbol karşı karşıya geldi. Maçı 40-22 kazanan Beşiktaş ise ikinci finalist oldu.
Elde ettiği başarılarla Türk hentbolunda dikkat çeken bir grafik sergileyen Beykoz Belediyesi Hentbol Takımı’nın Beşiktaş ile İzmir Celal Atik Spor Salonu’nda oynayacağı final mücadelesi 3 Mayıs 2025 Cumartesi günü saat 18.30’da TRT Spor ekranlarından canlı yayınlanacak.
DOLAR
Alış:
Satış:
EURO
Alış:
Satış:
GBP
Alış:
Satış:
Beykoz Belediyesi Hentbol Takımı Türkiye Kupası’nda Finalde
Yorumlar
Benzer Haberler
-
Yeniden Refah Partisi Beykoz’da Yeni Dönem: İlçe Binasını Fatih Erbakan Açacak
-
AK Parti Beykoz Teşkilatı Piknikte Kenetlendi
-
BEYKOZ’DA 50 YILLIK MÜLKİYET KRİZİ ÇÖZÜLDÜ
-
Zülal Öğretmen, Şiirleri ve Hatıralarıyla Anıldı
-
Kanlıca Masters Penaltılarla Şampiyon Oldu, Çotanak Masters Kupayı Kaldırdı
-
Beykoz’un İyilik Elçisi Remzi Çıra’dan Duygusal Veda: “Çalışmalarımıza Kısa Bir Süre Ara Veriyorum”
-
İşitme Engelli Bireylerin İstihdamı İçin Örnek Adım: Aslı Tortop Kuaförlük Kursunu Tamamladı
-
“Naim Süleymanoğlu Anısına Beykoz’da Umut Dağıtıldı”
-
Karadeniz Rüzgârı Beykoz’da Esti: Rizeliler Piknikte Buluştu
-
Özlem Vural Gürzel: Beykoz’a Değer Katacak Projeleri Yerinde İnceledik
-
Beykozlu Elif Naz Kara Dünya Kürsüsünde: Brezilya’dan Çifte Gümüş Madalya
-
Beykoz Tek Yürek Oldu Dünya Kupası Heyecanı Meydanlara Taştı