MHP Beykoz İlçe Başkanı Emre Çömlekçi, Dünya Kickboks Şampiyonu olan Meryem Naz ve Beyza Su Ayas kardeşlere plaket takdim ederek başarılarının devamını diledi.
Spordan Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Emre YAVAŞ’ın koordinasyonunda; MHP Beykoz İlçe Başkanı Emre Çömlekçi ve yönetimi, belediye meclis üyeleriyle birlikte Beykoz’un gururu olan Dünya Kickboks Şampiyonu Meryem Naz ve Beyza Su Ayas kardeşler ve antrenörleri Hasan Uysal’a tebrik ziyaretinde bulunarak plaket takdim etti.
Ziyarette görüşlerini ifade eden Çömlekçi; “Beykoz’umuzun çocuklarına sahip çıkmak için buradayız. Spora ve sporcuya gereken değerin verilmesi bunun için tüm kurumların üzerine düşeni yapması beklenirken maalesef bu kardeşlerimizin üstün başarısı layıkıyla takdir edilmemiştir. Emre Çömlekçi olarak hem şahsım hem Milliyetçi Ülkücü Hareket adına yönetimim ve belediye meclis üyelerimle burada kardeşlerimizi onore etmek için varız. Her mecrada seslerini ve başarılarını duyuracağımıza da söz veriyorum. Değerli antrenörleri Hasan Uysal Hocamızı da içtenlikle tebrik ediyorum. Böylesine bir başarının mimarı olarak yolu açık olsun.” Dedi.

DOLAR
Alış:
Satış:
EURO
Alış:
Satış:
GBP
Alış:
Satış:
Çömlekçi’den Dünya Kickboks Şampiyonu Ayas Kardeşlere ziyaret
Yorumlar
Benzer Haberler
-
Yeniden Refah Partisi Beykoz’da Yeni Dönem: İlçe Binasını Fatih Erbakan Açacak
-
AK Parti Beykoz Teşkilatı Piknikte Kenetlendi
-
BEYKOZ’DA 50 YILLIK MÜLKİYET KRİZİ ÇÖZÜLDÜ
-
Zülal Öğretmen, Şiirleri ve Hatıralarıyla Anıldı
-
Kanlıca Masters Penaltılarla Şampiyon Oldu, Çotanak Masters Kupayı Kaldırdı
-
Beykoz’un İyilik Elçisi Remzi Çıra’dan Duygusal Veda: “Çalışmalarımıza Kısa Bir Süre Ara Veriyorum”
-
İşitme Engelli Bireylerin İstihdamı İçin Örnek Adım: Aslı Tortop Kuaförlük Kursunu Tamamladı
-
“Naim Süleymanoğlu Anısına Beykoz’da Umut Dağıtıldı”
-
Karadeniz Rüzgârı Beykoz’da Esti: Rizeliler Piknikte Buluştu
-
Özlem Vural Gürzel: Beykoz’a Değer Katacak Projeleri Yerinde İnceledik
-
Beykozlu Elif Naz Kara Dünya Kürsüsünde: Brezilya’dan Çifte Gümüş Madalya
-
Beykoz Tek Yürek Oldu Dünya Kupası Heyecanı Meydanlara Taştı