reklam
Ana Sayfa Siyaset, son dakika, Sür Manşet 27 Mart 2018 2269 Görüntüleme

CHP dayanışma gecesi düzenledi

CHP Beykoz İlçe Örgütü tarafından geleneksel hale gelen dayanışma gecesi düzenlendi.

CHP Beykoz İlçe Örgütü tarafından geleneksel hale gelen dayanışma gecesi düzenlendi.

CHP Beykoz İlçe Örgütü tarafından düzenlenen Dayanışma Gecesi’nde yöresel danslar sergilendi.

Beykoz Halkının yakından tanıdığı ve sevdiği Türk Halk Müziği Sanatçısı Burhan Yıldırım konser verdi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun gönderdiği mesaj okundu.

Geceye katılan Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’in ise Sanatçı Onur Bozatlı’ya eşlik etmesi geceye renk kattı.

Gecede konuşan İlçe Başkanı Aydın Düzgün, “Adaleti rafa kaldırdılar; basını susturdular; Cumhuriyetin birikimlerini satıyorlar. Bir iktidarın şeker pancarı fabrikalarını özelleştirmek istemesinin sebebini anlayamıyorum. Kenan Evren döneminde çıkarılmış acımasız yasa revize edilmelidir. Zira 50 bin Beykozlu ön görünüm bölgesinde çatısını bile onaramazken, Torunlar İnşaat Tekel Fabrikasının olduğu yere bakanlık onayıyla dilediği gibi inşaat yapmak için kollarını sıvadı. Torunlar’a verilen bu hakkın Beykozlu ’ya da verilmesi şarttır.”dedi.

Rüzgarlıbahçe Asr-ı Mekan’da düzenlenen geceye katılım oldukça yoğun geçti, bazı konuklar oturmak için masa bulmakta güçlük çekti.

Gecenin sunumunu Duygu Yılmaz ve Ege Ercan yaptı.

Geceye,  CHP Genel Sekreteri ve İstanbul Milletvekili Akif Hamzaçebi;  CHP İstanbul Milletvekilleri Oğuz Kaan Salıcı; Yakup Akkaya; Onursal Adıgüzel; Dursun Çiçek, İlhan Kesici, Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gamze Akkuş İlgezdi, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, İl Kadın Kolları Başkanı Yeşim Ağırman, Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcıları Berk Tütüncü; Saffet Dağbakan, Eğitim Koordinatörü Derya Şentürk,  Kadıköy, Başakşehir CHP İlçe Başkanları, İYİ Parti Beykoz İlçe Başkanı Akif Taşdemir, STK Başkanları, Spor Kulüpleri, Muhtarlar katıldı.

Düzgün: ‘İnsanlar AKP’den bıktı’

Misafirleri selamlayan İlçe Başkanı Aydın Düzgün şöyle konuştu: “2002’den bu yana her geçen yıl daha karanlık bir dönemle karşı karşıyayız. Bu kadarına da cüret edemeyeceklerini düşündüğümüz her konuda sınırları zorlamaktalar. İstiklal Marşı’na dahi dil uzatacak cesareti kendilerinde bulmuşlardır. Adaleti rafa kaldırdılar; basını susturdular; Cumhuriyetin birikimlerini satıyorlar. Bir iktidarın şeker pancarı fabrikalarını özelleştirmek istemesinin sebebini anlayamıyorum.”

Aydın Düzgün şöyle dedi: “Her gün büyüyen, insanlara umut olma yolunda ilerleyen bir CHP var. İnsanlar AKP’den bıktı. Artık iktidara alternatif olduğumuzu kanıtlamak zorundayız. Bizler Beykoz’u, İstanbul’u ve Türkiye’yi yönetmeye talibiz. Beykoz halkının desteğini alacağımıza inanıyorum.”

Düzgün sözlerini şöyle tamamladı: “Kenan Evren döneminde çıkarılmış acımasız yasa revize edilmelidir. Zira 50 bin Beykozlu ön görünüm bölgesinde çatısını bile onaramazken, Torunlar İnşaat Tekel Fabrikasının olduğu yere bakanlık onayıyla dilediği gibi inşaat yapmak için kollarını sıvadı. Torunlar’a verilen bu hakkın Beykozlu ’ya da verilmesi şarttır. Bu konuda ne yapılması gerekiyorsa yapacağız. Bu adaletsizliği düzelteceğiz. En büyük gücümüz sizlersiniz.”

İlgezdi: ‘Ülkemizi hep birlikte aydınlığa çıkaracağız’

Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gamze Akkuş İlgezdi şunları söyledi: “Hepimizin bildiği üzere ülkemiz çok sancılı bir süreçten geçiyor. 2019’a kadar çok önemli iki seçim geçireceğiz. Başarılı olmak zorunluluğumuz. Çünkü bir tarafta cumhuriyetle sorunu olan, Atatürk devrimleriyle kavgalı olan bir iktidar var. Bizler daha inançlı ve cesur davranmak zorundayız. 2019 evlatlarımız geleceğini belirleyecek. Ülkemizi hep birlikte aydınlığa çıkaracağız.”

Hamzaçebi: ‘Mücadelemiz bitmemiştir’

Beykoz’un mahallelerini tek tek sayarak konuşmasına başlayan CHP Genel Sekreteri ve İstanbul Milletvekili Akif Hamzaçebi, Beykozlunun hak arama yürüyüşünü, tapu sorununu, mülkiyet probleminin çözümünü muhtarlarla STK’larla bütün Beykozlularla büyük bir yürüyüşle 2011 seçimlerinde başlattıklarını söyledi.

Hamzaçebi sözlerini şöyle tamamladı: “Bugüne kadar ne kadar mesafe alınmışsa Beykozlularla birlikte verilmiş olan mücadelemizin sonucudur. Değerli yol arkadaşlarım bütün bu sorunların üstesinden geleceğiz. Başaracağız. Mücadelemiz bitmemiştir. Beykozlunun hakkını alacağız. Vermiyorlarsa, biz vereceğiz. Bu akşam örgütümüz de bu heyecanı görüyorum.”

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb